Widok

Witam! czy są tu Panowie!

Witam serdecznie panów. Jestem miłą, skormną, zadbaną spokojną osobą przede wszytkim uczciwą, która chciałaby poznać miłego, kulturalnego mężczyznę do 36 lat. Joanna 29 lat, singlielka wykształcona, poszukująca przyjaciela, kumpla. Już czas zamienić zminić swój los, swoje życie. Panowie z ZK, zajęci, mężowie narzeczeni -wykluczeni.
pozdrawiam i zapraszam na pogaduchy
gg 2492193
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z panami z ZK zajętymi mężami narzeczonymi kumplować się nie można?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Wybór, każdy go dokonuje wg własnych przemyśleń. W swojej wypowiedzi nikogo nie obrażam, a jedynie informuje że powyższa grupa osób mogłaby być powodem do niesatysfakcjonujęcej znajości; byc może sie mylę ale słowa te kieruję do soób które z różnych powodów szukają kochanki, mamuśki ewentualnie itp, co do słów panowie z ZK - możnabyłoby polemizować itp. nie wsyzscy są ,, źli'' popieram zasady resocjalizacji lecz z obaw może nieuzasadnionych omijam ten temat.

pozdrawiam
J.K

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry