Widok

Witam serdecznie

Witam serdecznie
Witam.Mam do wszystkich ogromną prośbę.Zwracam się do was z prośbą o pomoc dla całej naszej rodziny a zwłaszcza dla najmłodszej córki.Starsze rozumieją co to jest brak pieniędzy zaś młodsza nie. czasami gdy chce jogurt lub czekoladę nie wiemy jak jej to wytłumaczyć nie chodzi nam o pieniądze tylko o żywność i środki czystości oraz odziez.Bardzo was prosimy.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo chociażby niech dadzą ogłoszenie na sponsoring, sex

lacha z ryżem za piątaka i jakoś to pójdzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do pomagajacej

JAK WIEDZA ZE RODZICOM JEST CIEZKO TO NIECH DO PRACY POJDA (CHOCBY DORYWCZEJ) TO W NAUCE NIE PRZESZKADZA!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do pani powyzej...

Jasne jasne wsadzaja zdjecia kolezanek na nk,bo przeciez to nie one...podgladnelam ta pania na nk,to potem taka wiadomosc mi napisala....ze lepiej nie mowic,bluzgala do mnie a nawet mnie nie zna...taka wlasnie jest ta pani!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Adam ty nie wiesz co ty wg piszesz to jest ich sprawa byłam u nich i oni nie mają tak samo jak po tych zdjęciach na naszej klasie bo to nie są one. zastanów się dobrze o kim wg piszesz może to się samego siebie dotyczy.i no i co z tego ze sa pelnoletnie ale sie ucza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widzę, że 4 siostry borowskie nie dają za wygraną i dalej wyłudzają. A te fotki z jacuzzi z lampką wina pani starsza córka ma dalej na nk. Widać było po tych zdjęciach, że u was cienko z kasą. Oszustki. szkoda, że nie napisała pani ze dwoje z tych czworo dzieci jest już pełnoletnich tylko do roboty im się nie chce iść...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

?ciuszki

jesli jest pani z GDYNI,prosze do mnie napisac:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

pomoc

proszę podać więcej informacji, co znaczy cały kraj? z jakiej dzielnicy państwo są i na jaki rozmiar potrzebne rzeczy? możecie państwo napisć na meila madzik8209@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry