Widok
Witam
Jestem pacjentką tej poradni od kilku miesięcy- na szczęście nie jestem osobą chorą- przychodzę tu jak przystało na dojrzałą kobietkę na badania profilaktyczne.. Nie sposób jednak nie zauważyć wielu plusów tej poradni- dostałam się na wizytę bardzo szybko- choć wszyscy w mediach straszą, że do specjalistów ciężko się dostać, że o wszystko trzeba prosić a tu miłe zaskoczenie.. Pielęgniarki i pielęgniarz bardzo mili i profesjonalni.. Pani dr. W. sympatyczna i pogodna przebadała mnie od stóp do głów poradziła sposób postępowania i zleciła odpowiednie badania diagnostyczne, na które również czas oczekiwania był bardzo krótki.. Z czystym sumieniem mogę polecić tą poradnię.. Ta poradnia jest szczególna - przychodzą tu osoby zdrowe tak jak ja..ale i osoby bardzo chore.. Cieszy oko kiedy widać szacunek, zrozumienie i profesjonalizm personelu dla osób cierpiących i słabych..Taka postawa udziela się również oczekującym na wizytę.. Duża szóstka i pozdrowienia.. Gdy los nie będzie dla mnie łaskawy i zachoruję będę miała całkowitą pewność, że jestem w dobrych, życzliwych i profesjonalnych rękach..
Moja ocena
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6