Widok

Witam - zapytanie

Hej , mam małe pytanko ... Znacie jakieś inne opcję poznawania się niż przez internet? Powiedzmy, że już raczej nie odkryje żadnego nowego towarzystwa bo pracę mam stałą a studia skończyłam... Nie potrafię podejść do obcego faceta i zagadać... Macie jakieś inne pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzieś słyszałem, że najlepszą metodą poznawania ludzi są imprezy u znajomych. Wtedy masz prawo bez skrępowania do rozmowy z każdym.
Poza tym może to być sklep, jakaś biblioteka, czy nawet ulica (tak tak..).
Odradzam dyskoteki/kluby...wiemy dlaczego.

Poza tym, nie poddawać się i nie załamywać. Czekać cierpliwie, coś się na pewno trafi :)
imprezy domowe to były niezłe spotkania, tylko teraz jak na lekarstwo za mało w otoczeniu chętnych do tego rodzaju wypoczynku a może ogólny brak znajomych.....
hej,
ale jak zorganizuje się samemu - to zawsze ktoś chętny się znajdzie :)
trzeba tylko to lubić i mieć pełną świadomość że albo Ty albo zazwyczaj nikt inny....
także do dzieła - rób imprezke zaproś znajomych i niech każdy kogoś przyprowadzi - i zabawa jak ta lala :)
jeszcze tylko pomysł na pokrycie kosztów - bo to różnie ze składkowym bywa i jesteś u celu...
jasne tylko jeszcze trzeba posiadać odpowiednie lokum no i kupić bilety do teatru dla innych lokatorów najlepiej na 2-3 spektakle a co z babcią kościoły zamknięte są już wieczorem....;)
no wiesz niektórzy mają, ale zakładając, że z lokum gorzej - trzeba namiot na podwórku postawić, ewentualnie u rodzinki na działce zorganizować imprę a wtedy to i grill i ognisko będzie... :)
albo zwyczajnie babcie na pielgrzymkę do częśtochowy lub lichenia a rodziców? no obstawa musi być - babci co by ojciec dyrektor za bardzo się nie wzbogacił ... :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak tak ciepła wiosenka..........kawałek trawki, ognisko, kiełbaska i piwko.... i po co wtedy jakieś lokum....
już nie długo.....
no właśnie - liczy się pomysł,
ale w sumie ognisko nawet teraz byłoby baaardzo baaardzo atrakcyjne :)
@m gdzie i z kim ........
może ff, fanki-koval, Bogna........trochę by się uzbierało.....;)))
No widzisz choć wirtualny ale wstępny skład już mamy.
Ja tam proponuję spotkanie może w piatek wieczorkiem gdzieś przy pifffku
Dajcie znać co Wy na to bo Ja generalnie organizować spotkania uwielbiam :) i spotykać sie.tez co by nie było
m. - a jak bylo w sobote?
nie ma miłości bez naiwności
Super :)
... :)
Fajerwerków nie było.ale.tak jak lubię...
A co do wyjścia w.składzie jw lub mniejszym bądź większym piszesz się?
ogólnie jestem za, chociaż jutro ruszam na miasto z pewnym interesującym mężczyzną (notabene poznanym dzięki forum) więc wszystko się może zdarzyć ;)
Wow no to trzymam kciuki :)
Baw się dobrze albo raczej bawcie... trzymam kciuki za powodzenie ...
To daj znać czy w piątek będziesz jeszcze wolna czy może szampan będzie szumiał :)
nie no bez przesady....ale kiedys ten piorun chyba i mnie trzasnie ;)
Trzasnie Trzasnie na 1000% .)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry