Widok

Witawa-zamkniecie sklepow

Witam! Czy ktos sie orientuje co bedzie na miejscu zamknietego w marcu carrefula,playa itd..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i Boti też już nie ma:(((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie są takie informację, że to zamykają? skąd taki pomysł?
image

image
Carrefour 30 marca ma być zamknięty, informacja pewna w 100%. Jak dla mnie to żadna strata, a ponoć ma to przejąć NETTO !!!.
Proponuję przenieść osiedlowy sklepik TESCO do Witawy, a obecny obiekt straszak wyburzyć. Wygląda okropnie, dookoła wiecznie pełno meneli...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie zamknięcie Carrefoura to też żadna katastrofa:P kasjerki pracują jak za karę, śmierdzi tam i warzywa są spleśniałe. Jedyny plus jak dla mnie to mrożonki:) zawsze tam kupuje...
tylko zastanawiało mnie skąd się bierze takie informacje? bo bywam tam dość często a o takich wiadomościach ani widu ani słychu:D
ciekawe co tam będzie?
image

image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
W PIATEK KASJERKA POINFORMOWALA MNIE O ZAMKNIECIU 13.03 A W PLAYU NIE MOGLAM ZOSTAWIC SPRZETU DO NAPRAWY BO SA DO KONCA MIESIACA
No fakt, nigdzie indziej nie spotkałem takich 'suchych' kasjerek, irytujące
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamknięcie Carrefoura odbije się też na innych sklepach. A z tym NETTO to bujda wyssana z palca.
no jak zarządca witawy będzie kasował tak wysokie czynsze, to niedługo nikogo tam nie będzie. Carrefour podobno płacił ok. 70000 m-nie i ma być otawarty do 13/03.
uwaga dla zbieraczy punktów w carefourze

sklep się zamyka, a ludziom w dziwny sposób znikają punkty z kart, oj na sam koniec Panie coś kombinują i zabierają ludziom z kart punkty dla siebie. każde 600 pkt. 10 zł, a z ilu kart te punkty zniknęły.... ????
A slyszeliscie coś o wyprzedaży w carefurze?skoro likwidacja to moze i jakieś super promocje bedą?:)
zlodzieje Ci pracownicy tylko kradna i wynosza a nic dla klientow wypelzaja z siatami do domow,dobrze ze sie to konczy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry