Widok
Wizyta u laryngologa
Dzisiaj miałam umówioną wizytę u laryngologa w Swissmedzie na Jaśkowej. Pani w recepcji bardzo symaptyczna. Po przyjechaniu na miejsce okazało się, że obsuwa do pana doktora jest 1h 15 min... brak jakichkolwiek informacji o tym, a trzeba brać pod uwagę, że skoro człowiek zwalnina się na kilka godzin z pracy i płaci 150 zł za umówioną wizytę, to wystarczy sms o opóźnieniu. Kolejka nie była z tego najgorsza - pan laryngolog okazał się niesympatyczny, prostacki, z jego zachowania wynikało, że chce mnie spławić i jak najszybciej się pozbyć. Pokazałam mu swoją dokumentację medyczną ze szpitala, co on skwitował prostackimi słowami, że jego ona nie interesuje. Skierował mnie na dodatkowe badanie tk - ale nie byle jakie jak te ze szpitala Miejskiego w Gdynii - bo w Luxmedzie to oni robią porządnie. Ewidentne naciągactwo. Nie polecam. Jestem zawiedziona ii zdegustowana poziomem, jaki reprezentuje sobą dr A. Żałuje, że się tam pojawiłam - tu nie chodzi o pieniądze - lepiej by mnie potraktowali w zwykłej, państwowej przychodni, a nie takiej, która szczyci się nie wiadomo jaką renomą. Chciałam opuścić gabinet w środku wizyty. NIE POLECAM
Moja ocena
Swissmed Przychodnia Jaśkowa Dolina
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 2
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 2
ocena ogólna: -
2.5
* maksymalna ocena 6