Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Pomoc otrzymaliśmy w ciągu godziny po zgłoszeniu, pomimo, że była to...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 10 grudnia 2024

Marta - ocena Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze, Pan Doktor wykazał się...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 10 grudnia 2024

Joanna - ocena Z całego serca polecam ,, Pana Kroplówkę,, profesjonalne podejście do...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 19 września 2024

Iwona - ocena Zrozpaczona brakiem pomocy ze strony służby zdrowia na NFZ dla mojego Taty w...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2024

N M - ocena Badanie przeprowadzone bardzo sprawnie,pani Violetta przesympatyczna,...
~N M
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 marca 2024

Monika - ocena Byłam w poniedziałek na kroplówce. Pan Łukasz profesjonalny. W miłej...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 września 2023

Grzegorz - opinia Mialem przyjemnosc poznac Lukasza i Rafala. Obaj przyjaznie nastawieni z duza...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 września 2023

Tereska - opinia Wszystko cacy! Pan Łukasz ogarnia wlew pierwsza klasa.
~Tereska
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 sierpnia 2023

Mario - opinia wątek zamknięty Full profeska, chłopaki dają radę wzmocnić człowieka i postawić na nogi. Dwa...
~Mario
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 21 kwietnia 2023

Marcin - opinia wątek zamknięty Detoks alkoholowy na 6 choć dałbym 10 jakby była taka ocena. Pełen...
~Marcin
-

dodano: 7 kwietnia 2023

jola - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyty pani doktor, trafnie postawiona diagnoza...
~jola
-

dodano: 2 marca 2023

Barbara - opinia wątek zamknięty Na stronie jest, że dojeżdżają do domu, a kiedy dzwonię, to okazuje się, że...
~Barbara
-

dodano: 5 lutego 2023

Magda - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Pana doktora, bardzo pozytywny i uśmiechnięty. Piękne...
~Magda
-

dodano: 16 stycznia 2023

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Wizyta domowa po kilku godzinach od kontaktu, Pan szczegółowo odpowiadał na...
~Aleksandra
-

dodano: 12 stycznia 2023

Paweł - opinia wątek zamknięty Szybko i profesjonalnie,dobry kontakt
~Paweł
-

dodano: 7 stycznia 2023

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Warto było jechać na wizytę 2 h dzieckiem. Doktor wszystko wyjaśnił,...
~Katarzyna
-

dodano: 5 grudnia 2022

Maria Konarska - opinia wątek zamknięty bardzo pozytywne wrazenie ,lekarz to prawdziwy profesjonalita, trafna diagnoza.
~Maria Konarska
-

dodano: 29 października 2022

Michał z Tczewa - opinia wątek zamknięty Hej kilka razy skorzystałem profesjonalne podejście przeprowadzony wywiad...
~Michał z Tczewa
-

dodano: 26 października 2022

Kasia - opinia wątek zamknięty Obsługa firmy bardzo pozytywna, jednak sama wizyta bardzo mnie rozczarowała...
~Kasia
-

dodano: 4 września 2022

Mama kilkulatki - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam p. Violettę. Profesjonalna osoba, z rewelacyjnym...
~Mama kilkulatki
-

dodano: 10 czerwca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
173

152

wątków

do góry