Widok
żenada
aha, czyli jeżeli mamy porównywać ten "film" do najgorszych to może i można go uznać za "arcydzieło". ale jednak to film najgorszy jaki widziałam, coś tak dennego jak KaC Wawa a, film nie umywa się do Kac Vegas!scena za sceną kolejne wpadki, kolejne denne momenty. kompletna porażka gry aktorów, wiekszość dialogów jest przeciągana w czasie (niepotrzebnie), tak naprawde gra tylko 3 aktorów, pozostałe postaci mówią może pare zdań. a tak naprawde to nie wiem czy można cokolwiek nazwać grą aktorów- zdania są wyjąkiwane, powtarzane kilka razy. Gdybym nie dostała biletów za darmo to poszłabym do kasy o zwrot pieniędzy za takie dno. męczyłam się 2 godziny, a mąż po godzinie chciał wyjść. zamysł filmu może fajny (i wszystko co dobre zawarte w trailerze), ale rezyser ma talent.... do spieprzenia filmu. juz wiecej nie pojde na film z adamczykiem, mozna już dostać mdłości od jego wszechobecności w kazdej polskiej "komedii".
trafne są reklamy zapowiadające film w programie 2 TVP
większość aktorów, gra tak jak w dwójkowych serialach; zmienili jedynie plan; są kredyty do spłacenia!!
Jedynie Szyja - mało znany aktor - być może to jest jego przewagą - jest absolutnie genialny w swojej roli.
Ten film powinni obejrzeć zwłaszcza decydenci telewizyjni i producenci filmowi. Czas dać szansę młodym, nieznanym aktorom. Ci starzy, podobno wielcy i zdolni trochę nam się już znudzili i opatrzyli, może dlatego, że są zbyt monotonni i powtarzalni.
Jedynie Szyja - mało znany aktor - być może to jest jego przewagą - jest absolutnie genialny w swojej roli.
Ten film powinni obejrzeć zwłaszcza decydenci telewizyjni i producenci filmowi. Czas dać szansę młodym, nieznanym aktorom. Ci starzy, podobno wielcy i zdolni trochę nam się już znudzili i opatrzyli, może dlatego, że są zbyt monotonni i powtarzalni.
re
nie wiem kto pisze te opinie wyszliśmy po godzinie chcielismy po 30min ale była nadzieja ze sie odwróci na lepsze gra aktorów tragedia debilna komedia sztuczne dialogi trzeba miec iloraz inteligencji 60 chyba zeby okreslic ten film pozytywnie daje 3 na 10 a szczerze to bym go nawet w domu nie oglądał za darmo.
zdecydowanie odradzam
Film oceniam bardzo słabo. Prymitywne dialogi i fabuła. Tak jakby ambicją reżysera było jedynie "wkręcić" w film rozpoznawalnych w Polsce aktorów a sam film wyszedł bardzo prymitywnie (nie ma znaczenia czy to miała być komedia czy nie).
Na sali oprócz mojej żony i mnie było jeszcze ... 5 osób. Szacunek dla tych, którzy nie wybrali się na ten film. Zdecydowanie odradzam.
Na sali oprócz mojej żony i mnie było jeszcze ... 5 osób. Szacunek dla tych, którzy nie wybrali się na ten film. Zdecydowanie odradzam.