Widok

Wkręceni

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Wkręceni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Widziałam ! Jest naprawdę spoks. Śmieszne dialogi naprawdę odpoczelam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 40

Naprawdę dobra komedia!

Super komedia, warta obejrzenia!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

wkreceni

Dawno nie oglądałam tak dobrze nakręconej i zagranej polskiej komedii. To jest komedia. Dużo dobrej zabawy. Polecam również sceptycznie nastawionych do polskiego kina.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 37

słabe

W skali 1 do 10 daję max 3 i to tylko za najzabawniejszego w tym filmie "szyję". Nie warto.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 13

rewelacja

nie oglądałam ale przypuszczam że jest to rewelacyjny film mam zamiar iść na niego nie mogę się już doczekać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajny film

ten kto mówi że słabe to na pewno nie widział Ambassady i innych równie nieudanych filmów typu Pokaż kotku co masz w środku, bardzo pozytywna, zabawna komedia, nie będziecie żałować . Wart pójść.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 36

żenada

aha, czyli jeżeli mamy porównywać ten "film" do najgorszych to może i można go uznać za "arcydzieło". ale jednak to film najgorszy jaki widziałam, coś tak dennego jak KaC Wawa a, film nie umywa się do Kac Vegas!scena za sceną kolejne wpadki, kolejne denne momenty. kompletna porażka gry aktorów, wiekszość dialogów jest przeciągana w czasie (niepotrzebnie), tak naprawde gra tylko 3 aktorów, pozostałe postaci mówią może pare zdań. a tak naprawde to nie wiem czy można cokolwiek nazwać grą aktorów- zdania są wyjąkiwane, powtarzane kilka razy. Gdybym nie dostała biletów za darmo to poszłabym do kasy o zwrot pieniędzy za takie dno. męczyłam się 2 godziny, a mąż po godzinie chciał wyjść. zamysł filmu może fajny (i wszystko co dobre zawarte w trailerze), ale rezyser ma talent.... do spieprzenia filmu. juz wiecej nie pojde na film z adamczykiem, mozna już dostać mdłości od jego wszechobecności w kazdej polskiej "komedii".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rewelka :)

Świetny film i świetna obsada długo czekałam na taka komedię było warto zachęcam do obejrzenia
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 34

trafne są reklamy zapowiadające film w programie 2 TVP

większość aktorów, gra tak jak w dwójkowych serialach; zmienili jedynie plan; są kredyty do spłacenia!!
Jedynie Szyja - mało znany aktor - być może to jest jego przewagą - jest absolutnie genialny w swojej roli.
Ten film powinni obejrzeć zwłaszcza decydenci telewizyjni i producenci filmowi. Czas dać szansę młodym, nieznanym aktorom. Ci starzy, podobno wielcy i zdolni trochę nam się już znudzili i opatrzyli, może dlatego, że są zbyt monotonni i powtarzalni.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 8

dobra komedia ;-)

Można się pośmiać, fajna obsada : )
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 35

super komedia

Naprawdę fajna luźna komedia . Skala od 1do 10 myślę że 8.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 36

Bronislawa

wczoraj byłam na tym filmie polecam w skali od 1 do 10 myślę że zdecydowanie 8 szyja najlepsza postać najlepiej zagrana
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34

Mirek

Byłem wczoraj na tym filmie z polecenia- jestem rozczarowany .Film bardzo przeciętny.Chyba nie ma już u nas dobrych komedii
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

super film

Oglądałam,uśmiałam się po pachy,świetna komedia,Paweł Domagała zaskoczył mnie super aktor mało znany i proszę,naprawdę warto się wybrać,polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

dobry film :))

Właśnie wróciłam z kina z tego filmu i szczerze polecam , można się pośmiać i naprawdę dobra gra aktorów.POLECAM:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

WARTO!

Byłem wczoraj i powiem szczerze że całe kino się śmiało. Więcej takich komedii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

To chyba same downy przyszły.

Hm...

Cóż, żona mnie namówiła i dla świętego spokoju poszliśmy. Myślałem że będzie gorszy, ale i tak daje max 5 na 10 możliwych. Dałbym mniej, ale film ratuje "Szyja", zagrał rewelacyjnie, reszta zawiodła, i taki dość oklepany scenariusz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

nie wiem kto pisze te opinie wyszliśmy po godzinie chcielismy po 30min ale była nadzieja ze sie odwróci na lepsze gra aktorów tragedia debilna komedia sztuczne dialogi trzeba miec iloraz inteligencji 60 chyba zeby okreslic ten film pozytywnie daje 3 na 10 a szczerze to bym go nawet w domu nie oglądał za darmo.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

warto zobaczyć

Komedia jest nie zła. Nie jest to hit ale do obejrzenia. Dobra obsada i wartka akcja.

Może być

Film momentami śmieszny. Można go obejrzeć do niedzielnego obiadu, jednak do "super komedii" sporo mu brakuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zdecydowanie odradzam

Film oceniam bardzo słabo. Prymitywne dialogi i fabuła. Tak jakby ambicją reżysera było jedynie "wkręcić" w film rozpoznawalnych w Polsce aktorów a sam film wyszedł bardzo prymitywnie (nie ma znaczenia czy to miała być komedia czy nie).
Na sali oprócz mojej żony i mnie było jeszcze ... 5 osób. Szacunek dla tych, którzy nie wybrali się na ten film. Zdecydowanie odradzam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

... aby nie było wątpliwości - szacunek oczywiście dla wszystkich - tych co widzieli i nie widzieli. Chciałem podkreślić, że uważam, iż nie warto wybierać się na ten film - są filmy dużo lepsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wkręceni

wkręciłam się w ten film ,wyszłam zrezygnowana bardzo słabiutka komedia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Całkiem ok ale...

Komedia sama w sobie była śmieszna, ale film był totalnie bez sensu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLA

rewelacyjny, dużo śmiechu ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do polskich filmów a tu niespodzianka w ogóle aktorzy strzał w setkę kocham ten film!!!!!!!!!!!!!!!!! DANKA DANKA DANKAhahhahahhahah

Czy ty dobrze sie czujesz?

bez sexu

czy Polacy mogą zrobić komedię bez sexu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedna z najlepszych polskich komedi!

naprawdę godna obejrzenia i polecenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zdecydowanie niesmieszny film, az z bolu przydlugi, ledwo wysiedzialem, gdyby nie auto w serwisie to bym wyszedl. Zero smiesznych dialogow. Jestem zdruzgotany. Fabula koszmar. Najgorsza prawie komedia od lat.
Zal.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo słaby

Żenada po prostu, słaby od początku do końca. Widać, że w trakcie zabrakło pomysłu i REZYSER nie wiedział jak zakończycćten bajzel.
Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bomba

Super komedia dla tych na dobre i na nie dobre. Warta obejrzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

onn

nie wyrwało mnie z butów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

suPEr

Polecam idzie sie posmiac ;) szyja THE BEST ! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Beznadzieja

Stanowczo odradzam ,szkoda kasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Zdecydowanie polecam !:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halo.

Nie wiem czy iść na ten film, jedni piszą, że nuda inni, że super. Dziwne .Kiepsko przyswajam polskie filmy, ze względu na sztuczne recytowanie aktorów polskich (klepią bezpłciowo tekst ) , nie, nie idę.

super!

Lata nie byłam na polskim filmie! a szkoda bo Wkręceni pokazują, że polski film może być zabawny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słaby.

Film bardzo słaby.

KASZAN

KASZAN jakiego dawno nie widziałem brak słów nuda bez ładu składu szkoda czasu by to oglądać

Dno
do góry