Widok

Włamania w Koleczkowie

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych i nie tylko w Koleczkowie , prosze o czujnosc , wiadomo wyjezdzamy do pracy a panowie zlodzieje tylko obsewuja ....kiedy i o ktorej godzinie jest dom opuszczany ...prosze o czujnosc i obserwacje !!!! pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A skąd mam wiedzieć , że nie ?

Włamywali się do domków niedaleko nas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
skad wiesz ze to Ci sami ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
TROJMIASTO .PL

Włamywali się do domków jednorodzinnych, trafili do aresztu

16 grudnia 2012, godz. 15:00
a czy ktoś wie w którym rejonie Koleczkowa dochodzi do tych włamań?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile tych wlaman bylo ? w jakich miejscach koleczkowa? w jakich godzinach mniej wiecej ?

moze jak jawne beda wypowiedzi poszkodowanych moze wspolnie uda sie znalezc jakis wspolny watek ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
myślę, że monitoring to najlepsze wyjście do identyfikacji klientów. Alarmy olewają, niewiele osób na nie reaguje a tak jakby sfilmować typa lub samochód to jest szansa na dotarcie i wyłapanie typów.
U mnie tydzień temu szukali biżuterii i gotówki :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
monitoring zalozcie sobie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam
Był u mnie dziś gość z ubezpieczalni.Normalnie plaga włamań w naszym rejonie a to tylko przedstawiciel jednej z firm ubezpieczeniowych.Powiedział że w zasadzie nie ma na złodziei mocnych,jak chcą to i tak wejdą,nie będę opisywał przypadków jakie mi opowiedział bo może być to podpowiedzią dla żółtodziobów w złodziejskim " fachu".Raz jeszcze apeluje o sąsiedzka czujność no i dobre ubezpieczenie.

Włamania w Koleczkowie

No niestety w Koleczkwie sasiadowi co prawda nie z domu ale z szopki...ukradli w zeszłym tygodniu , spawarke i taczke i inne narzedzia takze cały czas dzialaja prosze o czujnosc i pozdrawiam przed swietami
PS
Nie zostawiajmy na widoku sprzetu typu laptop , aparat ...ale to wcale nie powiedziane ze wtedy nie wejda np. po telewizor...
Czyli dzieje się dalej. Pisałem o tym też tutaj http://forum.trojmiasto.pl/Kradzieze-i-wlamania-na-terenie-Bojana-t425502,4,16.html czyli szajka dalej niezłapana. Szkoda.

Pozdrawiam i życzę Wam, aby Was ominęła w razie czego przykra niespodzianka. Niestety @Artura szczęście na kilka minut opuściło. :-(
Mieszkańcy Koleczkowa i Bojana strzeżcie się! złodzieje grasują. właśnie zostaliśmy wczoraj pozbawieni paru cennych rzeczy...
Dziś będąc na policji dowiedziałem się o kolejnym włamaniu w Bojanie.
Od policjantów dowiedziałem się ze włamania są codziennie!!!Głównie Koleczkowo,Bojano,Karczemki,Dobrzewino.Proponuje spisywać tablice rejestracyjne nieznajomych aut które parkują w okolicy waszych domów.
Nawet alarm który mam w domu i był włączony nie jest im straszny!
Biorą co pod ręką i uciekają zanim przyjedzie jakaś ochrona!!!To co ukradli nam z domu zajęło im góra 2-3 minuty od włamania się czyli od włączenia się alarmu.Najlepsza chyba czujnosc sasiedzka i zwracanie uwagi na obce samochody!!!
beny --> tu Beny ..mam prosbe o nie podszywanie sie pod moje Posty - widac po numerze IP ze to ktos inny ale super zawsze moze ktos w necie sie za kogos podawac....dziecinada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Beny - zapraszamy po naukę j.polskiego do szkoły w Koleczkowie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Roobin Hood" !!!ja informuje o zagrozeniu wlamaniami a nie zeby nabijac kase firmie ochraniarskiej przeciez napisalem z jakies korzystam,(i wcele jakos nie mam oniej dobrego zdania - jest bo jest ),wiec po co mam polecac,namawiac , mozemy sie umowic i ci pokaze gdzie mieszkam i ocenisz czy jestem z firmy ochraniarskiej .Ludzie dajcie spokoj , najlepiej marudzic i jeszcze oskarzac... itd...zamiast sobie pomagac jak teraz...ech,...polska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
założe się że temat został założony dlatego aby jakaś firma ochroniarska miała więcej klientów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Beny 15-10-2012 piszesz o włamaniach , a 17-10-2012 łazi jakiś pajac po Koleczkowie i namawia do podpisania umowy z firmą ochroniarską .

Dziwny zbieg okoliczności ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostatnio jakies podejrzane typy co jakiś czas siedzą w samochodach przy Kamieńskiej / Braci Liedków ( pod kapliczką). Rózne auta : Audi, BMW, GOLF . Trudno powiedzięć co tam robią bo faktycznie nie ma tam nic ciekawego do oglądania . Chyba zacznę zapisywac numery rejestracyjne tych rzęchów bo towarzystwo w środku ma nieciekawe wyrazy twarzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się! Gonić i pytać co tu robią, to najbardziej odstrasza ;) Idzie zima, więc pewnie też będą na rozpoczęte budowy się czaić :/
Oby nic się nikomu złego nie zadziało!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No pewnie ze super miec takich sasiadow ...ale nie zawsze sa w poblizu albo domu koło lasow itd maja gorzej , poza tym z regoly wchodza od tyłu a tam jak sie niema sasiada i domu to nikt nie zauwazy ale badzmy czujni - my ponad rok temu zauwazylismy samochod stojacy pare dni po pare godzin sobie i mlode chlopaczki w nim....po interwencji paru sasiadow sie zwineli ..moze to byli zlodzije moze nie chociaz na pytanie co tu robia odpowiadali ze czekaja na pizze ...albo ze pilnuja domu sa z ochrony dobre co ...!!!! nie bać sie i pytac i gonic i dzwonic na Policje bo security albo solid nie przyjada do takich zgloszen
Dzięki za informację! Myślę, że poza dobrą firmą ochroniarską (my polecamy Security z której korzystamy), to fajnie mieć dobre układy z sąsiadami, którzy na czas naszej nieobecności zerkną łaskawym okiem czy na naszej posesji wszystko gra ;)

Inne tematy z forum Koleczkowo

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (43 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

do góry