Widok
Włoska restauracja z GENIALNYM jedzeniem
Przyznam szczerzę, że nie planowałem wizyty w tym miejscu. Będąc na spacerze z moją dziewczyną po prostu zgłodnieliśmy, a że jesteśmy fanami kuchni włoskiej to przyciągnęła nas restauracja reklamująca się jako Kulinarna Ambasada Wenecji. Wizyta okazała się aż tak dobra, że zdecydowałem się dodać opinię, czego zwykle nie robię. Na reszcie od wizyty we Włoszech znalazłem miejsce gdzie serwują najprawdziwszą pizzę we włoskim stylu, podawaną z oliwami smakowymi, z tego co widziałem to własnej roboty. Coś wspaniałego. Moja dziewczyna zamówiła makaron penne z sosem pomidorowym. Może nie brzmi to imponująco ale sos był po prostu świetny, aromatyczny od przypraw, po prostu doskonały!
Małym lekko zniechęcającym szczegółem jest tak duża karta, chociaż może w tak ruchliwym miejscu mogą sobie na to pozwolić... Wystrój typowo wenecki, ceny również jak na lokalizacje przystępne
Wszystkich fanów kuchni włoskiej zachęcam! MUSICIE TEGO SPRÓBOWAĆ :)
Małym lekko zniechęcającym szczegółem jest tak duża karta, chociaż może w tak ruchliwym miejscu mogą sobie na to pozwolić... Wystrój typowo wenecki, ceny również jak na lokalizacje przystępne
Wszystkich fanów kuchni włoskiej zachęcam! MUSICIE TEGO SPRÓBOWAĆ :)
Moja ocena
San Marco Ristorante & Pizzeria
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 4
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6