Widok

Woda skażona?

Czy to prawda, ze woda znowu jest skażona?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Weź niepier...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
myślę, że jest skażona bo nadal śmierdzi chlorem. Zastanawiam się czy zlecić badanie wody prywatnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nim się zastanowisz, przestanie śmierdzieć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie zmieniłam wodę w akwarium, rybki przeżyły, więc chyba jest ok:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
POSTANOWIENIE O ODMOWIE WSZCZĘCIA DOCHODZENIA
KPP Wejherowo, Wydział dw. z PG na podstawie art. 17 § 1 pkt 2.* k.p.k., st.asp. Andrzej Klahs po rozpoznaniu zawiadomienia materiałów przesłanych przez i protokołu przyjęcia ustnego zawiadomienia o przestępstwie i przesłuchania wymienionego w charakterze świadka oraz zebranych materiałów w sprawie narażenia w okresie od 23 listopada 2015r do 27 listopada 2015r w Bojanie oraz innych nieustalonych mieszkańców Gminy Szemud na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, poprzez niepowiadomienie mieszkańców całej gminy przez Wójta Gminy Szemud o skażeniu gminnego wodociągu bakteriami Coli" tj. o czyn z art 160&1 kk odmówić wszczęcia dochodzenia w sprawie narażenia w okresie od 23 listopada 2015r do 27 listopada 2015r w Bojanie Zbigniewa Grabowskiego oraz innych nieustalonych mieszkańców Gminy Szemud na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, poprzez niepowiadomienie mieszkańców całej gminy przez Wójta Gminy Szemud o skażeniu gminnego wodociągu bakteriami Coli" tj. o czyn z art 160&1 kk - wobec stwierdzenia, iż czyn nie zawiera znamion zabronionego tj. na zasadzie art 17&1 pkt 2. Uzasadnienie.
Uwaga: Postanowienie o odmowie wszczęcia dochodzenia nie wymaga uzasadnienia. Na wniosek strony organ prowadzący dochodzenie podaje ustnie najważniejsze powody rozstrzygnięcia (art. 325e § 1 k.p.k.) st.asp. Andrzej Klahs
(podpis policjanta)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Policjanci się napracowali. & dni woda z g... i nic się nie stało. Bardzo to polskie, niestety. Kompletny brak wyobraźni i odpowiedzialności.
Panie, jakoś to będzie....
Pan Zbigniew Grabowski ma czym się pochwalić na forum. #kurtyna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wystąpiłem do ministra od policji aby wydał ukaz (rozporządzenie, zarządzenie) żeby policjanci nie zajmowali się żadnymi przesłuchaniami tylko od razu odpisywali donosicielowi: czyn nie zawiera znamion czynu zabronionego. Tym sposobem będzie przynajmniej na papier dla "glin".

Inne tematy z forum Bojano

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry