Widok

Woda

No nie ma.
Nie że małe ciśnienie.
Czyli to nie tylko Akcja Ogródki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale wóda póki co jest,trzeba się ratować,komuna wróciła...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To już przestaje być zabawne....

Znowu nie ma wody? Niedziela godzina 14???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziś mój dzień,zabrałem też świeconą

Najlepiej. Takich wrednych cwaniakow nam tu nie trzeba. Warto pomyśleć co zrobić by polepszyć tą sytuację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

No niestety przyjdzie się do tego przyzwyczaić. Parę laat temu było identycznie. Ciągłe awarie, ciśnienie takie, że po 16:00 wody w kranie w ogóle nie było. Trwało to cały rok dopóki nie uruchomiono nowych studni w Pępowie. Widać te także już nie wyrabiają zwiększonej ilości domów i póki nie powstaną nowe ujęcia to będzie tylko gorzej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że powinniśmy zgłaszać do prokuratury ciągle problemy z brakiem dostępu do wody pitnej. Ktoś odpowiada za te zaniedbania i wydawanie pozwoleń na przyłącza bez rozwoju infrastruktury. W poniedziałek konsultuję to z prawnikiem i dam znać. Należy się solidny audyt za to wszystko i pociągnięcie do odpowiedzialności.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale w końcu coś robią. Nie wszyscy mogą siedzieć na tyłku, nic nie robić i siać zamęt na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba, ze ja zle rozumiem ten komunikat to niech mnie ktos poprawi

Troche dlugo do października ...

Uuuf. Dobrze ze jest to forum :) Myslalam ze to tylko u mnie . I wszystko wiadomo

Czyli do pazdziernika tego roku moze tak byc codziennie? I wszystko jest ok bo jest komunikat? ZUK w Glinczu tyle lat zaniedbywal a SK Zukowo tez dopiero w drugim roku sie dowiedzialo ze trzeba zmodernizowac stacje w Baninie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uprzejmie informujemy, że podjęto czynności mające na celu poprawę jakości uzdatniania wody, zwiększenia przepustowości i zapewnienia bezawaryjnej ciągłości dostawy wody ze Stacji Uzdatniania Wody w Baninie. Na stacji już funkcjonują zbiorniki które służą do magazynowania wody pitnej, co pozwoli wyrównać deficyty wody i zapewni ciągłość dostaw wody w gminnym systemie wodociągowym w okresach maksymalnego rozbioru wody. W dniu 26 kwietnia 2018r. została podpisana umowa w ramach której zostanie zaprojektowana oraz wykonana modernizacja Stacji Uzdatniania Wody. Wszelkie prace związane z modernizacją mają zakończyć się do 26-10-2018r. W skazanym terminie mogą występować okresowe problemy z ciągłością dostawy wody. Za wszelkie utrudnienia i niedogodności przepraszamy.

Na Księżycowej też nie ma... Podasz mi nr do wodociągów? Wpisze w książkę na stałe :-D

Ogródki zapewne też :-)

Zgłoszenie do wodociągów już poszło, technik wyjechał sprawdzić co się dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (4 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

do góry