Widok

Woda zdatna do picia!!!

Komunikat na http://www.szemud.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety, najwyraźniej jest większe, niż podają. Według sanepidu (dzwoniłam) niedopuszczalne jest, aby przy zalecanym przy nich stężeniu dochodziło do podrażnienia dróg oddechowych, skóry (a dochodzi, ja się duszę, córkę sąsiada wysypało i na pewno po wodzie, była u lekarza). Do fryzjera chodzę tego samego od lat i tylko teraz mam sytuację, że dwa mycia po farbowaniu kolor zszedł z włosów kompletnie, zrobiły się szare. Mimo odżywek są suche jak pieprz - to też przypadek? Skóra piecze, swędzi. Coś na rzeczy jest na pewno.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja nie kaszlałam. I oddychałam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czeste mycie skraca zycie,star a prawda moze ktos wkoncu do d*py I'm sie dobierze o rurach azbestowych nie wspomne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Witam. Na chwilę obecną mam również taki syf zkranu przez chlor, że ubrania kolorowe po praniu nadają się do wyrzucenia(z czarnych zrobiły zrobiły się brązowe, a siwe i szare to porażka), woda ciepła z kranu wrecz tłusta 4 dzień, o myciu nie wspomnę. Co ty na to?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to należy zawiadomić sanepid. Możesz też pobrać próbkę i zbadać na koszt własny (pełne badanie to koło 500zł) tylko nie wiem co dalej możesz zrobić jeśli okaże się, że normy są przekroczone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po jakiego grzyba odgrzewasz post po trzech latach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może dlatego, że po 3 latach również zdarzają się takie zaniedbania...

Ps.. W innych rejonach Naszej Polski..

Przeczytaj tytuł i pomyśl.
Tytuł "Woda zdatna...." vs treść "kotleta" "Mam syf w kranie...". Pomijając daty.

Netykieta się kłania.

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (24 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry