Widok

Wodzirej, DJ ślub cywilny trojmiasto

Wesele Temat dostępny też na forum:
Prosze o oferty chodzi o ślub cywilny zabawa 16 czerwiec 2012 w Gdańsku. Potrzebny sprzęt nie musi być profesjonalny i osoba nie musi spiewać do obsługi. Nie przewidujemy konkursów itp. Nie zależy mi na profesjonalistach wiadomo cena. Zalezy mi na kimś kto chce dorobić.
netfree@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dołączam się do ogłoszenia. Mój ślub będzie 17 sierpnia w Gdańsku. Proszę o oferty na aaagusia88@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ślub, i wesele ma się raz w życiu, a przynajmniej sądzę że takie macie założenia, warto pomyślec by był to niezapomniany dzień ( w dobrym znaczenu tego słowa) Nie warto więc wydać ani grosza na to co będzie namiastką dobrej zabawy. Dlatego polecam wam byscie wybrali profesjonalny zespół który zapewnia najlepsze poprowadzenie waszej uroczystości. w Gdańsku jest to napewno Brygada S. Warto wejść na stronę int . WWW. superzabawa.com i przyjrzeć się ofercie.28 kwietnia mieliśmy okazję być na weselu prowadzonym przez ten zespół i bawilismy się wspaniale, wszyscy goście zachwyceni, dobra muzyka, gry zabawy, tańce, pełna integracja... Polecamy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry