Widok
Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo
Opinie do imprezy: Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo, 3 listopada 2022 godz. 19:00 - 20:30
kowboj cza-cza
to normalny komunista !!! A tak serio gościu już dawno odkleił się od rzeczywistości. Wydaje mu się, że jak zwiedził kawał świata i przeczytał kilka książek to wszystko wie najlepiej i może pouczać innych. Jest niestety tak, że gość potrafi trochę faktów historycznych i antropologicznych powiązać w logiczną ( nie zawsze mądrą ) całość i niektórzy uważają to za prawdy objawione. Zwłaszcza ludzie słabsi intelektualnie od niego. Trzeba umieć filtrować jego opowieści i wyławiać dla siebie coś fajnego. Na resztę głupot i prostackich anegdot nie zwracać uwagi.
od lat 90, jak za pampersow w tvp cejrowski robil te swoje programy w tvp, było wiadomo co to za typ
natomiast jak mam mozliwosc to ide na jego programy. bylem chyba na sześciu i zaskocze cie, jakoś prawactwa albo wspolczesnej polityki nie bylo. co najwyzej wstawki wlasnie z dawnych lat, z naciskiem na wujowy prl
oj tak zwłaszcza w TV, zdrady, paradajs hotel, detektywi, tap madl... same przednie pozycje
na wyższym poziomie, yhm, masz racje, w internetach teeż taak, same sztosiki, frizoluszki i inne szmatki z bieliźnie, nie to co kiedyś, kiedyś to był chłam z tym Cejrowskim, dzisiaj to jest kontent w internecie, taaaa....
No proszę. Kiedyś ów miał aspiracje do komentowania życia politycznego na "salonach" TVP. Jednak zaczął sobie zbyt dużo wyobrażać jaki to on mocny i zagalopował się naruszając godność osobistą naczelnika państwa, a że ten nie wybacza, to Cejrowskiemu został stand up...
No cóż bywa.
Na szczęście idąc na stan up mamy ochotę się pośmiać i nie spodziewamy się, że usłyszymy tam coś wartościowego, czyli w zasadzie właściwy człowiek na właściwym miejscu.
No cóż bywa.
Na szczęście idąc na stan up mamy ochotę się pośmiać i nie spodziewamy się, że usłyszymy tam coś wartościowego, czyli w zasadzie właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Na 53 opinie pozytywnych jest może 3 - to są właśnie tolerancyjni gdańszczanie w pełnej krasie!
Jeśli Was nie interesuje W. Cejrowski, tudzież go nie lubicie - proszę zamilknąć i dać upust swoim frustracjom w inny sposób. Ja i cała moja rodzina zawsze go lubiliśmy, a jego programy podróżnicze (i świetne książki, polecam) były powiewem świeżości w telewizji i chętnie do tego wracam. Hejt wylewa się głównie przez to, że pan Wojciech jest katolikiem - w durnym polskim internecie to wystarcza, żeby zmieszać człowieka z błotem. Mimo wszystko miłego dnia zycze
To się gryzie z definicja tolerancji i tak zwanym diversity.
Ludzie są różni, mają różne poglądy - częścią z tych poglądów może być to że nie popierają tego czy owego i jako osoba tolerancyjna powinnaś to tolerować. To się nazywa wolność słowa, myśli i wypowiedzi. Ale jak widać uważasz że wolność można mieć tylko wtedy gdy człowiek w pełni zgadza się z twoimi poglądami. Ot cała magia lgbt...
ojojoj ależ liberalna i ełropejska część społeczności aż zionie tolerancją dla odmiennych myśli, charakterów i postaw...
coś chyba z Waszym poczuciem równouprawnienia nie-halo. Gdzie wasza tolerancja? Gdzie to diversity, którego tak podobno społeczeństwa potrzebują? ojoj to bzdura prawda? No ja wiem, ale Wy i wasi politycy w mediach nadal udają, że to coś znaczy. A tu proszę, otwarci i tolerancyjni ełropejczycy z ełropejskiego Danziga ulewają jad...
cejrowski
Kiedyś będąc na ulicy Długiej koło Ratusza widziałam tego hipokrytę,który dostał tę miejscówkę na
biznes a wykorzystał na propagandę. Wokół niego zgromadziła się wycieczka młodzieży a on opowiadał o Panu Prezydencie Adamowiczu ,że ma kilkadziesiąt kont bankowych oraz mieszkań,siejąc nienawiść do naszego Prezydenta. Dawno temu kiedy jeszcze go oglądałam to mówił,ze podatki to on płaci w Ameryce Południowej ale przecież pieniądze zarabia w polskiej tv.
To jest ta moralność!!!!!!!!!!!!!!!
biznes a wykorzystał na propagandę. Wokół niego zgromadziła się wycieczka młodzieży a on opowiadał o Panu Prezydencie Adamowiczu ,że ma kilkadziesiąt kont bankowych oraz mieszkań,siejąc nienawiść do naszego Prezydenta. Dawno temu kiedy jeszcze go oglądałam to mówił,ze podatki to on płaci w Ameryce Południowej ale przecież pieniądze zarabia w polskiej tv.
To jest ta moralność!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za opinie internautów, teraz wiem że warto pójść!
Wahaliśmy się czy pójść na ten stand-up, ale po przeczytaniu tych jadowitych opinii na forum już wiemy z dziewczyną że pójdziemy na pewno :) Skorto tyle jadu się wylewa na niego to znaczy że musi być dobry no a przy okazji na pohybel jadowitym i lewakom :)
Pytanie zasadnicze...
czy da się oglądać dzieło (czy czytać, słuchać) w oderwaniu od poglądów, lub działań innych twórcy? Mam problem z WC, bo o ile jego książki i programy są obiektywie ciekawe i zabawne (pewnie nie dla wszystkich - tak jak nie wszyscy kochają np. Biebera) - to jego prywatne opinie (ostatnio o wojnie w Ukrainie) w większości są dla mnie nie do zniesienia. Przestałem mu kibicować.
A czy Wy wesoło podśpiewujecie np. Billie Jean - wiedząc co z nieletnimi wyczyniał Michael Jackson? Czy potworności jakie wyczyniał artysta R.Kelly... Da się to pominąć? Nie atakuję - po prostu się zastanawiam...
A czy Wy wesoło podśpiewujecie np. Billie Jean - wiedząc co z nieletnimi wyczyniał Michael Jackson? Czy potworności jakie wyczyniał artysta R.Kelly... Da się to pominąć? Nie atakuję - po prostu się zastanawiam...