Widok

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo Temat dostępny też na forum:
Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne!Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, a ja w wielu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale premiera była przecież w czerwcu 2022...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lubię

Lubię pana Cejrowskiego, nic na to nie poradzę
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 21

Promujecie występy Homofoba

i usuwacie komentarze
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 19

Bosy Wariat

Historia jak w wieku 5 lat upadł na głowę i odkleiła mu się jedna klepka ta najważniejsza. Teraz biedny łazi na boso, roznosi sofiliozę i grzyba oraz opowiada brednie z krainy mchu i paproci! Sorry nie, dziękuję tą indoktrynacją i homofobią niech pluje w TVPIS! Tam się nadaję!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

przeciez ten pan idzie tam gdzie mu więcej zapłacą. był w tvp, był w tvn, był w tv puls

jak więc widać poglądy to jedno, a możliwość zarobku (dla stacji tv) to drugie. no bo jak cejrowski od wc kwadrans w tvn?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

wiesz częściowo zgadzam się z Tobą. Dlaczego częściowo? bo oglądam te programy dla rozrywki

nie dla zdobywania wiedzy...zresztą "pan się przesunie"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

od lat 90, jak za pampersow w tvp cejrowski robil te swoje programy w tvp, było wiadomo co to za typ

natomiast jak mam mozliwosc to ide na jego programy. bylem chyba na sześciu i zaskocze cie, jakoś prawactwa albo wspolczesnej polityki nie bylo. co najwyzej wstawki wlasnie z dawnych lat, z naciskiem na wujowy prl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

masz problem, ale nie wiesz jaki hahaha....idealnie nadajesz się, aby nabijać kieszeń pokręconym ludziom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakiego hpmofoba? Gdzie Twoja tolerancja o otwartość na inne poglądy?

Gdzie szeroko promowane diversity?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ojej diversity i tolerancja wprost wylewa się z wielu tutejszych komentarzy.

Macie świadomość, że czas pseudonaukowego lewicowego bełkotu właśnie mija? Słychać wycie? Znakomicie.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Mija chyba u was w zakrystiach. Musicie się pogodzić ze swoim homoseksualizmem

a nie ze strachu przed nim gardzić innymi. Będzie wam i nam łatwiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na 53 opinie pozytywnych jest może 3 - to są właśnie tolerancyjni gdańszczanie w pełnej krasie!

Jeśli Was nie interesuje W. Cejrowski, tudzież go nie lubicie - proszę zamilknąć i dać upust swoim frustracjom w inny sposób. Ja i cała moja rodzina zawsze go lubiliśmy, a jego programy podróżnicze (i świetne książki, polecam) były powiewem świeżości w telewizji i chętnie do tego wracam. Hejt wylewa się głównie przez to, że pan Wojciech jest katolikiem - w durnym polskim internecie to wystarcza, żeby zmieszać człowieka z błotem. Mimo wszystko miłego dnia zycze
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

Wstyd Trojmiasto.pl!

Wstyd, że Trójmiasto.pl obejmuje patronatem występ homofoba, rasisty i hejtera!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 18

asd

Tolerancja nie oznacza zgody na przemoc hamstwo i nienawiść
Dlatego sprzeciw wobec poczynań tego homofoba

Tolerancja ma granice. Tak samo jak nie toleruje się pedofilii itd
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zrozum wreszcie

Nie ma tolerancji dla pedofilii i nie ma tolerancji dla homofobów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

I co ? Masz te boki czy dalej zerwane?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

To się gryzie z definicja tolerancji i tak zwanym diversity.

Ludzie są różni, mają różne poglądy - częścią z tych poglądów może być to że nie popierają tego czy owego i jako osoba tolerancyjna powinnaś to tolerować. To się nazywa wolność słowa, myśli i wypowiedzi. Ale jak widać uważasz że wolność można mieć tylko wtedy gdy człowiek w pełni zgadza się z twoimi poglądami. Ot cała magia lgbt...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Morandi (4 odpowiedzi)

Już 27 listopada Gdynia zamieni się w taneczny parkiet za sprawą wyjątkowego koncertu zespołu...

Longevity Week (6 odpowiedzi)

W dniach 14-20 września Trójmiasto zamieni się w przestrzeń poświęconą zdrowiu, profilaktyce i...

do góry