Widok

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo Temat dostępny też na forum:
Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne!Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, a ja w wielu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Primo lewacy uwielbiają szufladkować ludzi i przypisywać im prwene pejoratywne etykietki którymi wycierają sobie usta

aby uciąć dyskusje na argumenty (których im brakuje). Secundo skandalem jest forma wypowiedzi piewców wolności równości tolerancji i diversity - język iście rynsztokowy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Facet może i opowiada ciekawie ale jego poglądy nt. kobiet są nie do przyjęcia, no i brak szacunku do zwierząt.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

ojojoj ależ liberalna i ełropejska część społeczności aż zionie tolerancją dla odmiennych myśli, charakterów i postaw...

coś chyba z Waszym poczuciem równouprawnienia nie-halo. Gdzie wasza tolerancja? Gdzie to diversity, którego tak podobno społeczeństwa potrzebują? ojoj to bzdura prawda? No ja wiem, ale Wy i wasi politycy w mediach nadal udają, że to coś znaczy. A tu proszę, otwarci i tolerancyjni ełropejczycy z ełropejskiego Danziga ulewają jad...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

oczytany obieżyświat, dobry mówca, dobry opowiadacz, zawsze zainteresuje nienaganną wypowiedzią

i doborem słów - krytykowany za poglądy religijne czy polityczne - ale przecież Gdańsk jest megakolorowy i tolerancyjny i jest miastem europejskim nieprawdaż? a nie czekaj...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

a co on wyczynia?

i co to znaczy katoprawak? co to za słowo Twoje?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj tak zwłaszcza w TV, zdrady, paradajs hotel, detektywi, tap madl... same przednie pozycje

na wyższym poziomie, yhm, masz racje, w internetach teeż taak, same sztosiki, frizoluszki i inne szmatki z bieliźnie, nie to co kiedyś, kiedyś to był chłam z tym Cejrowskim, dzisiaj to jest kontent w internecie, taaaa....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

wstyd to Twoja wypowiedź dzbanie

hejt hejt i brak tolerancji, idź weź zimny prysznic i zastanów się nad swoim mądrym postepowaniem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

myślałem, że napisałeś, że gardzisz Szczurem Stuhhrem, bo nałupany mógł zabić człowieka

a nie, Ty gardzisz kimś, kto ma inne poglądy religijne i polityczne, aha :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nacjonalizm to nie grzech, a brak tolerancji to już tak :D

musisz się poprawić, gdzie Twoje dajwersity, dla gejów jest to i dla wyznawców religii też musisz mieć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będzie świętym bo jest palantem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdańsk jest tolerancyjny dla swoich.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doskonale napisane
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma prawo do własnego zdania i w pełni go popieram.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biletów już brak....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wole posłuchać Wojtasa niż proboszcza z naszej parafii !

wiadomo !- nie raz wojtas zabajduży ,poopowiada farmazony ale jest O.k'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dla kogos dzisiaj ten czlowiek jeszcze jest jakimkolwiek autorytetem ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

byly bo nic innego nie bylo, ogolnie to muł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

cejrowski

Kiedyś będąc na ulicy Długiej koło Ratusza widziałam tego hipokrytę,który dostał tę miejscówkę na
biznes a wykorzystał na propagandę. Wokół niego zgromadziła się wycieczka młodzieży a on opowiadał o Panu Prezydencie Adamowiczu ,że ma kilkadziesiąt kont bankowych oraz mieszkań,siejąc nienawiść do naszego Prezydenta. Dawno temu kiedy jeszcze go oglądałam to mówił,ze podatki to on płaci w Ameryce Południowej ale przecież pieniądze zarabia w polskiej tv.
To jest ta moralność!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Rozrywka

Konferencja Mindfulness z prof. Markiem Williamsem (7 odpowiedzi)

Uważność - odzyskaj spokój w pędzącym świecie, czyli jak dzięki uważności możemy lepiej radzić...

Longevity Week (8 odpowiedzi)

W dniach 14-20 września Trójmiasto zamieni się w przestrzeń poświęconą zdrowiu, profilaktyce i...

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu (3 odpowiedzi)

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu. Nowa wystawa w Narodowym...

do góry