Widok

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo Temat dostępny też na forum:
Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne!Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, a ja w wielu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tymczasem jesteśmy na północy (no chyba, że ty akurat nie bo pochodzisz z jakiejś farmy troli w małopolskim)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bogu niech beda dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"troli"- zawsze zastanawia mnie jakie trzeba miećbraki z podstawówki, żeby nie potrafić napisać słowa "troll".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nawet naszych działaczy trudno przekonać od słuchania tego pana

Na szczecie jest jeszcze telewizja reżimowa!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję za opinie internautów, teraz wiem że warto pójść!

Wahaliśmy się czy pójść na ten stand-up, ale po przeczytaniu tych jadowitych opinii na forum już wiemy z dziewczyną że pójdziemy na pewno :) Skorto tyle jadu się wylewa na niego to znaczy że musi być dobry no a przy okazji na pohybel jadowitym i lewakom :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

a to nieprawdę mówil? nie bądź śmieszna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie!! Ja też idę!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

patriota Cejrowski

dlaczego "patrioto" uciekłeś z kraju zwanego Polska. Wolisz amerykańskie wygody cwaniaczku?
Jeżeli wolisz amerykańskie wygody to nie szukaj tutaj i**otów...
xxxx
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pytanie zasadnicze...

czy da się oglądać dzieło (czy czytać, słuchać) w oderwaniu od poglądów, lub działań innych twórcy? Mam problem z WC, bo o ile jego książki i programy są obiektywie ciekawe i zabawne (pewnie nie dla wszystkich - tak jak nie wszyscy kochają np. Biebera) - to jego prywatne opinie (ostatnio o wojnie w Ukrainie) w większości są dla mnie nie do zniesienia. Przestałem mu kibicować.
A czy Wy wesoło podśpiewujecie np. Billie Jean - wiedząc co z nieletnimi wyczyniał Michael Jackson? Czy potworności jakie wyczyniał artysta R.Kelly... Da się to pominąć? Nie atakuję - po prostu się zastanawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

De bile wolą złodzieja Bąka i jego syna

won do rusków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywista oczywistość

Czy ten Pan będzie nawracał nawróconych? Może będzie bajdurzył o eskimosach w dżungli?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

też miałeś trudne dzieciństwo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sam spadaj, wyznawco tego ekwadorskiego świątka. On ubogi? Chyba tylko umysłem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udi

Tak jeszcze gwoli scislosci.
Pogrzeb Sw.P. P. Adamowicza porownal do pogrzebu Stalina.
Ze, ma czelnosc tu sie lansowac. Kreatura pozbawiona wstydu. Honoru nigdy nie posiadal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Wojciechu weacaj do dzungli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego wszyscy krytykujący Pana Wojtka nie piszą czemu go tak nie cierpią?

Tylko jakieś frazesy typu: facet odleciał, typ spod ciemne gwiazdy i inne "słowobije". Żadnych konkretów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Muzyczny swojemu Miastu na 100 - lecie (9 odpowiedzi)

Z okazji jubileuszu 100-lecia Gdyni Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej zaprasza na wyjątkowe...

Grand Opening BAL - Bal na Wyspie (3 odpowiedzi)

Nowy rozdział właśnie się zaczyna. BAL Music Club & Cocktail Bar otwiera drzwi.Jedna noc, nowa...

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu (3 odpowiedzi)

M.s. Piłsudski, m.s. Batory. Statki, które opowiedziały Polskę światu. Nowa wystawa w Narodowym...

do góry