Widok

Wojciech Cejrowski - Trudne dzieciństwo

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne!Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, a ja w wielu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne![/lead]Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

od lat 90, jak za pampersow w tvp cejrowski robil te swoje programy w tvp, było wiadomo co to za typ

natomiast jak mam mozliwosc to ide na jego programy. bylem chyba na sześciu i zaskocze cie, jakoś prawactwa albo wspolczesnej polityki nie bylo. co najwyzej wstawki wlasnie z dawnych lat, z naciskiem na wujowy prl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiesz częściowo zgadzam się z Tobą. Dlaczego częściowo? bo oglądam te programy dla rozrywki

nie dla zdobywania wiedzy...zresztą "pan się przesunie"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeciez ten pan idzie tam gdzie mu więcej zapłacą. był w tvp, był w tvn, był w tv puls

jak więc widać poglądy to jedno, a możliwość zarobku (dla stacji tv) to drugie. no bo jak cejrowski od wc kwadrans w tvn?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bosy Wariat

Historia jak w wieku 5 lat upadł na głowę i odkleiła mu się jedna klepka ta najważniejsza. Teraz biedny łazi na boso, roznosi sofiliozę i grzyba oraz opowiada brednie z krainy mchu i paproci! Sorry nie, dziękuję tą indoktrynacją i homofobią niech pluje w TVPIS! Tam się nadaję!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Promujecie występy Homofoba

i usuwacie komentarze
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 19

Lubię

Lubię pana Cejrowskiego, nic na to nie poradzę
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 21

Ale premiera była przecież w czerwcu 2022...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzi głupich jest na świecie dużo więcej niż normalnych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przewiduję zerową frekwencję.

Tony Halik, to był gość.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 17

racja

Dokładnie , wypalił sie gosciu .Robi teraz za mędrca , ale wiedzy i intelektu brakuje. Za to ciag na kase olbrzymi , oj dużo kasy potrzeba.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

on tam tylko płaci podatki... taki patriota
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

No proszę. Kiedyś ów miał aspiracje do komentowania życia politycznego na "salonach" TVP. Jednak zaczął sobie zbyt dużo wyobrażać jaki to on mocny i zagalopował się naruszając godność osobistą naczelnika państwa, a że ten nie wybacza, to Cejrowskiemu został stand up...
No cóż bywa.
Na szczęście idąc na stan up mamy ochotę się pośmiać i nie spodziewamy się, że usłyszymy tam coś wartościowego, czyli w zasadzie właściwy człowiek na właściwym miejscu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Obie formy są poprawne, prawaku

Osobiście użyłbym "mi" ale "mnie" jest nawet preferowane na południu Polski
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

powalony nacjonalistyczny katolik co wie najlepiej co chcą inni.

Jak sie go poprawia wpada w furie .... czlowiek dramat.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 18

nie pisze się mnie

tylko mi, lewaku niedouczony
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jakim trzeba być ...nie napiszę , żeby pójść na wykład o dzieciństwie tego... nie napiszę..... skąd tylu ...nie napiszę. Polska rozmnożyła się chyba z samych...nie napiszę.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 17

Trudne dzieciństwo

W końcu opowie o traumie jako ministrant.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 12

[lead]Największe salwy śmiechy zbieram od lat, gdy w trakcie występu odchodzę od scenariusza i zaczynałem opowiadać kawałki mojego życiorysu. Dzieciństwo miałem trudne, ale wcale nie smutne![/lead]Jeden z moich dziadków miał szklane oko i gdy szedł na drzemkę wrzucał je do szklanki razem ze sztuczną szczęką. Mieliście coś takiego w domu? Ja miałem.Drugi dziadek prowadził nielegalną bimbrownię, ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry