Widok
Wojewódzki - polecam
Długo nie mogłam się zdecydować na szpital - wybór padł na woojewódzki i nie żałuję.
Opinie niepochlebne są wg mnie krzywdzące dla szpitala.
Lekarze w porządku - M.Pankau i G.Natora, nawet Zygmuntowicz był ok chociaż tu na forum sie nim straszy. Położne generalnie były miłe.
Na oddziale czysto - jedyny bałagan zostawiały po sobie położnice zwłaszcza w toaletach !!!, 3 nowe kabiny prysznicowe, stara łazienka z 3 toaletami. Tłoku nie było, a to ze łazienka jest w pobliżu pkt odwiedzin? po porodzie było mi wszystko jedno.
Jedyny minus to w praktyce brak znieczulenia i tylko 3 sale porodowe - jak ja rodziłam były 4 rodzące i akurat miałam problem.
Bez mojej zgody zrobili nacięcie krocza.
Dziecko daja od razu po porodzie na kilka minut.
Oceniam szpital pozytywnie i jeśli będę rodzić to znowu tam.
Opinie niepochlebne są wg mnie krzywdzące dla szpitala.
Lekarze w porządku - M.Pankau i G.Natora, nawet Zygmuntowicz był ok chociaż tu na forum sie nim straszy. Położne generalnie były miłe.
Na oddziale czysto - jedyny bałagan zostawiały po sobie położnice zwłaszcza w toaletach !!!, 3 nowe kabiny prysznicowe, stara łazienka z 3 toaletami. Tłoku nie było, a to ze łazienka jest w pobliżu pkt odwiedzin? po porodzie było mi wszystko jedno.
Jedyny minus to w praktyce brak znieczulenia i tylko 3 sale porodowe - jak ja rodziłam były 4 rodzące i akurat miałam problem.
Bez mojej zgody zrobili nacięcie krocza.
Dziecko daja od razu po porodzie na kilka minut.
Oceniam szpital pozytywnie i jeśli będę rodzić to znowu tam.