Widok
"to masakra jakaś"
Szczerze mówiąc, to już dawno nie byłem na tak nudnym filmie. Podczas seansu nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że niektóre sceny zostały umieszczone lub celowo wydłużone jedynie z powodu chęci zagospodarowania czasu, jaki film ma finalnie trwać. Nie chciałbym się odnosić do warsztatu zaangażowanych aktorów - nie jestem krytykiem filmowym :-), ale uważam, że poza największą zatrudnioną w produkcji gwiazdą - mam tu na myśli Pana Ibisza (heh) obsada dała radę pod względem prezentowanego warsztatu. Co na planie robił Ibisz - pojęcia nie mam...
Generalnie nie warto w mojej ocenie wydawać pieniędzy na ten film. Jest najzwyczajniej kiepski - być może zbyt delikatnie to ująłem.
Generalnie nie warto w mojej ocenie wydawać pieniędzy na ten film. Jest najzwyczajniej kiepski - być może zbyt delikatnie to ująłem.
szkoda pieniedzy i czasu!!!!!! TOTALNE DNO!!
poprostu takiego beznadziejengo filmu to ja juz dawno nie widziałam!! film nudny jak flaki z olejem, mialam ochote wyjsc z kina! cały zwiastun filmu to sa jedyne najlepsze momenty w calym filmie i nic pozatym, pozniej wieje nudaaaaaaaaaaaaaa!! jak chcesz sie przespac to idz na ten film!!
PORAŻKA !!
Oglądałem już wiele polskich pseudo komedii...myślałem że Ciacho czy Miłość na wybiegu sięgnęło bruku......po dzisiejszym wieczorze stwierdzam że się myliłem....Wojna żeńsko męska bije te filmy na głowę !! Gdybym mógł dałbym noty minusowe....ten film to coś strasznego..bez ładu, składu i sensu. Film o przyrodzeniach sponsorowany przez Telepizze, Apart i Empik, które co chwila przewijają sie przez film...chcesz zaoszczędzić czas i kaske...obejrzyj wodę spływającą w klozecie....to przynajmniej ma sens - w przeciwieństwie tego filmu. Szkoda tylko że tacy aktorzy dali sie namówić na zagranie w takim szmatławcu :(
film na 3+
Generalnie scenariusz niezły, aczkolwiek nie do końca przemyślany, obsada pozostawia wiele do życzenia...K.Ibisz pokazał w nim całego siebie, ale czy to jest śmieszne? :-/....ocencie sami...Film na początku zapowiada się świetnie niestety wraz z rozwojem akcji czar pryska. Człowiek wychodzi z niesmakiem, cóż Polacy nie potrafią mowic o sferze seksulnej, a co dopiero krecic o tym fim ,podsumowując posluże się kwestą jednego z bohaterów tej pseudo komedii tego jeszcze w polskim kinie nie bylo:-)
brak mi słów
Aby opisać to co zobaczyłam wczoraj na ekranie dałam się namówić na obejrzenie filmu i ...... koszmar, czegoś tak mało zabawnego, nudnego dawno nie widziałam , szkoda czasu i pieniędzy na ten film , nie wiem po co powstają takie filmy, wszystkim którzy przez chwilę zastanawiają się czy iść , zdecydowanie mówię NIE , szkoda czasu