Widok

Wojskowa komisja uzupełnień

Może zacznę od początku ...

Aktualnie chodzę do V klasy technikum. Byłem na rejestracji poborowych i w Powiatowej komisji lekarskiej, oraz Powiatowej Komisji Poborowych.
Jak wyże wspomniałem jest to V - letnie technikum a co za tym idzie musze zanieść zaświadczenie, że jeszcze przez rok będę pobierał naukę w szkole. I tutaj moje pytanie .... gdzie mam zanieść to oświadczenie ? (na żadnym z "papierów" nic nie pisze.
Prosze o szybką pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla potomności ..

WKU Gdańsk-2, 80-259, ul. Obywatelska 2
tel. (0-58) 3411307, 3411979; tel. CA MON 212050, 212059

WKU Gdynia 81-912, ul. Pułaskiego 7
tel. (0-58) 6201725; tel. CA MON 263585, 263637, fax 263184
Jesli masz WKuU w gdansku to jedziesz SKM do wrzeszcza, wysiadasz we wrzeszczu, potem wsiadasz w autobusy obojetnie w ktory: 142,110,157,116,136, z przystanku NR1 przy tej budce z warzywami , wysiadasz na 1 przystanku kolo koszar wojskowych, idziesz potem dalej w strone jak autobus odjechal, przechodzisz na swiatlach na druga strone ulicy, mijasz po lewej szkole i zaraz vis a vis prawie masz budyek gdzie jest tablica ze teren wojskowy i budka straznicza i tam wchodzisz
zapomniałem napisać ... jestem z Gdyni
ul. Obywatelska 2, pierwsza ulica w lewo za przystankiem autobusowym kolo bylego kina Zawisza (koszary) idac od Grunwaldzkiej. Budynek jest szary na nim zolte tabliczki ze to teren wojskowy, pokoj chyba 13
do góry