Widok
Wolne Miasto, Łostowice - pytania.
Cześć Dziewczyny.
Interesuje mnie zakup mieszkania na osiedlu Wolne Miasto - dzielnica Łostowice. Niestety nie wiem jak jest tam z dostępnością do przedszkoli, szkół, przychodni zdrowia.
Dodam, że nie jestem z Trójmiasta.
Z góry dziękuje za wszystkie "cenne" informacje.
Interesuje mnie zakup mieszkania na osiedlu Wolne Miasto - dzielnica Łostowice. Niestety nie wiem jak jest tam z dostępnością do przedszkoli, szkół, przychodni zdrowia.
Dodam, że nie jestem z Trójmiasta.
Z góry dziękuje za wszystkie "cenne" informacje.
Beznadziejna lokalizacja , na cmentarzu bez perespektyw na większą infrastrukturę ze względu na położenie na "pasie zieleni" pomiędzy kartuską i armii krajowej. Do najbliższej cywilizacji kawał drogi, najbliższy autobus to kartuska lub warszawska. Poza autobusem jest tylko ZOZ na warszawskiej na wysokości osiedla a tak najbliższa infra to chełm, ukeścisko, jasień, osiedla na morenie czyli zawsze samochód.
Nie sluchaj malkontentow - nie ma idealow. Jak chcesz srodek miasta, duze osiedle - to cena wyzsza. Ale stamtad nie jest wcale tak zle.
Inni - maja tlok wokol siebie a tam masz przestrzen. Moze i blisko cmentarz - ale czy to zle ??? Jakies zabobony ? Tam przynajmniej jest ciszo i nikt Ci nie wybuduje woezowca przed nosem.
Inni - maja tlok wokol siebie a tam masz przestrzen. Moze i blisko cmentarz - ale czy to zle ??? Jakies zabobony ? Tam przynajmniej jest ciszo i nikt Ci nie wybuduje woezowca przed nosem.