Widok
@Sadyl quote: "(..)nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości z Paniami i żeby z kimś iść do restauracji, sięgam po telefon"
Na drugi raz przeczytaj co piszesz, zanim zmieścisz swój komentarz.
A wracając do telefonów. Co masz do iPhone'a, bo cały czas nie wiem? Jakieś osobiste animozje do Steve Jobs'a czy do użytkowników iPhone'ów?
Na drugi raz przeczytaj co piszesz, zanim zmieścisz swój komentarz.
A wracając do telefonów. Co masz do iPhone'a, bo cały czas nie wiem? Jakieś osobiste animozje do Steve Jobs'a czy do użytkowników iPhone'ów?
Czyżbym trafił twą piętę Achillesową, że do cna zatraciłeś zdolność rozumnego myslenia?
Gdzie napisałem, że nam laski na telefon?
Gdzie napisałem, że wybieram sobie Panią w celach gastronomiczno-intymnych?
Mam w swoim telefonie numery do osób najbliższych. W tym Tej, z którą spędzam noce i którą chciałbym np. zaprosić do restauracji.
Ale mam i numery wielu Forumowiczek (i Forumowiczów również).
Mój telefon (zwykłofon, nie żaden sr*jfon) to nie jest moja dyżurna agencja towarzyska - a ty to właśnie tak przedstawiłeś. Faktycznie, osoby te mają prawo się wku.wić :/
A w kwestii miłosnych deklaracji i formalizacji związku - "jak mawiali Rzymianie: its not jor faking biznes^^"
Gdzie napisałem, że nam laski na telefon?
Gdzie napisałem, że wybieram sobie Panią w celach gastronomiczno-intymnych?
Mam w swoim telefonie numery do osób najbliższych. W tym Tej, z którą spędzam noce i którą chciałbym np. zaprosić do restauracji.
Ale mam i numery wielu Forumowiczek (i Forumowiczów również).
Mój telefon (zwykłofon, nie żaden sr*jfon) to nie jest moja dyżurna agencja towarzyska - a ty to właśnie tak przedstawiłeś. Faktycznie, osoby te mają prawo się wku.wić :/
A w kwestii miłosnych deklaracji i formalizacji związku - "jak mawiali Rzymianie: its not jor faking biznes^^"
@Sadyl - oczywiście, laski masz na telefon...jakże inaczej może być! Dzwonisz, mówisz: Sadyl...i wszystko jasne, jak Siara ^^
Nie wiem tylko, czy te Panie, które dały Tobie swój numer telefonu, nie poczują się w tej chwili dość przedmiotowo, że w zależności od swojego humoru wybierasz którąś z nich, aby zaspokoiła Twoje potrzeby gastronomiczno-intymne ^^ Oj, ja na ich miejscu bym się teraz wk...ił ^^
Gorzej dla Ciebie, jak każdej mówiłeś, że jest najwspanialsza i tylko ją kochasz, że się z nią ożenisz (czego jeszcze nie zrobiłeś), itd.:))))
Oj uśmiałem się teraz:))))
Nie wiem tylko, czy te Panie, które dały Tobie swój numer telefonu, nie poczują się w tej chwili dość przedmiotowo, że w zależności od swojego humoru wybierasz którąś z nich, aby zaspokoiła Twoje potrzeby gastronomiczno-intymne ^^ Oj, ja na ich miejscu bym się teraz wk...ił ^^
Gorzej dla Ciebie, jak każdej mówiłeś, że jest najwspanialsza i tylko ją kochasz, że się z nią ożenisz (czego jeszcze nie zrobiłeś), itd.:))))
Oj uśmiałem się teraz:))))
Hydrant, ja wszystko rozumiem.
- Nie jeżdżę Hummerem
- Nie chwalę się świetnie prosperującą firmą
- Nie pracuję nad sylwetką na siłowni
- Nie ubieram się jak dandys
Generalnie: jestem stary, brzydki i nieatrakcyjny wizualnie.
A mimo tego, nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości z Paniami i żeby z kimś iść do restauracji, sięgam po telefon a nie muszę robić cyrku na Forum.
Rzeczywiście. Masz prawo mieć kompleksy :D
- Nie jeżdżę Hummerem
- Nie chwalę się świetnie prosperującą firmą
- Nie pracuję nad sylwetką na siłowni
- Nie ubieram się jak dandys
Generalnie: jestem stary, brzydki i nieatrakcyjny wizualnie.
A mimo tego, nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości z Paniami i żeby z kimś iść do restauracji, sięgam po telefon a nie muszę robić cyrku na Forum.
Rzeczywiście. Masz prawo mieć kompleksy :D
Dobre!
bardzo dobre!!!!!!)d
to ci musze przyznac..I szybko zmontowałes-
napis jest prawdziwy
dobrze wyczułes -erotyka płynie strumieniami,jak twoj kolega pisze
niektórzy faceci tak potrafia.....
reszta --no niech ci bedzie!
nie badz taki zazdrosny--przeciez ty masz fajna mordke i..
tak slicznie machasz ogonkiem
jestes cudownie pocieszny!!!!!:)ddd
bardzo dobre!!!!!!)d
to ci musze przyznac..I szybko zmontowałes-
napis jest prawdziwy
dobrze wyczułes -erotyka płynie strumieniami,jak twoj kolega pisze
niektórzy faceci tak potrafia.....
reszta --no niech ci bedzie!
nie badz taki zazdrosny--przeciez ty masz fajna mordke i..
tak slicznie machasz ogonkiem
jestes cudownie pocieszny!!!!!:)ddd
Dziekuje ci bardzo za dzielne towarzyszenie istocie przecietnie czujacej sie na tej planecie,
i z trudem przyswajajacej tak odmienne postrzeganie swiata i priorytety tu panujace ..
(poczekaj dioda mi sie przekrzywiła..A implant tego nie lubi...)
dalej wiec--jestes wielki!
galaktyka to docenia i wkrotce zostaniesz nagrodzony!
otrzymasz z głebi pasa andromedy mała paczuszke
z zawartoscia na mojej planecie -uwazana za najwiekszy skarb...
jaki--to miedzy nami...:)]
i z trudem przyswajajacej tak odmienne postrzeganie swiata i priorytety tu panujace ..
(poczekaj dioda mi sie przekrzywiła..A implant tego nie lubi...)
dalej wiec--jestes wielki!
galaktyka to docenia i wkrotce zostaniesz nagrodzony!
otrzymasz z głebi pasa andromedy mała paczuszke
z zawartoscia na mojej planecie -uwazana za najwiekszy skarb...
jaki--to miedzy nami...:)]