Widok

Wolny

42 letni szczupły, wolny, bez zobowiązań, młody duchem i podobno ciałem - poszukuje kobiety dobrej, nie zawistnej, rozliczonej ze swą przeszłością. Empatycznej z otwartym umysłem. Kobietom zależnym - dziękuję.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
Oj...grono słuchaczy "kontemplaczy" tu...;)
Kazdy ma tu przepisik a zadne z Was nie czyta ;)
Język polski jest trudny.
Szukam. Czy znajdę? Zapewne gdybym podał numer gg, albo nie daj Boże - jeszcze telefonu...
Ktoś tu w mym wątku użył słowa "casting". Znamienne, że właśnie owa osoba czuje się najbardziej samotna z tych wszystkich, które się tu udzieliły.
Polecam jej ognisko - może się zintegruje i znajdzie, ;)
Tam casting jest najwyraźniej skumulowany na tzw. maxa.
Szybkie randki przy ognisku.;)
Kolejne ognisko proponuję dla samotnych , osamotnionych nawet nagle - byc może w sieci.
Ja szukam kobiety do związku - nie na siłe. Żadnej stalkerki. Bo taką mam od 5 lat. ;)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Adminie pilnuj pana na innym niku ma bana tak to ja -g-d-a się uaktywnil!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Anna" zazdrosna i apeluje do Pana admina. Kobiety są sprzedajne ;)
Budka suflera;). Po nocy kobieta nie spi bo chce zatrzymac na wlasnosc. Pazernosc na wlasne samicze potrzeby ;)
Cóż niektórym "Annom" nie wystarcza własny dorobek ;)
Zatrudnij się jako adminka - zarobisz tu na umowę o dzieło ;)
Anna sie uaktywnila. Panie Kaczynski - ratuj Pan Polskę;)
Panie adminie - pilnuj mi Pan kobiety ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha. Skocz ,bracie jeszcze po wodę "święconą" (do proboszcza) bo zazdrosne kobiety najwyraźniej mają się o kogo "bić" ;)
Za komuny były takie maniery - "uprzejmie donoszę;)"
Droga Anno - skoro donosisz - to się ujawnij - masz jaja? Nie wymagam posiadania ich o ile jesteś kobietą ;)
"Uaktywnił" - agent śpioch ;)
Szukam kobiety na przekór owym poszukującym normalnego człowieka, który nie ma zaszłości , zatargów z przeszłością.
Nie wiem jaki masz droga Anno problem.
Zapewne dostałaś na waciki za to ;)
Masz w tym zysk tudzież - satysfakcję - ok.;)
Dojrzała nie jesteś - to pewne.;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> widzę u Ciebie jedynie jakąś katastrofę

Normalnie wróżka! Powiedz mi, gdzie ją widzisz.. może się na nią zdążę przygotować :D

> Chcesz się podpiąć pod mój anons ?

Nie. Zwróciłem jedynie uwagę na twój mało realny koncert życzeń. Bez żadnego osobistego przytyku.

> Zazdrościsz?

Czego? Może .. trochę.. zawartości twojej apteczki ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Anno - - ja Tobie za to doradzę - proszek do pralki wsyp w inną komorę;)
Masz męża? Czy Cię opuscił ?
Nie zdziwiłbym się skoro jesteś aż tak opuszczona ;)
Własnie takich "panienek" NIE szukam.
Wierny przez kilkanaście lat - dla mnie to normalne.
Nie tolerujący zdrad, kłamstw i pomówień.
Wszystko napisane na wstępie.
@mikronezja
Szukam normalnej, która nie przysle mi golych zdjec z propozycjami natury erotycznej.
ex zagadaj do isztar czasem się tu pojawia - powinniście znaleźć wspólny język
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochani proponuję zero wpisów pan karmi się każdym wpisem więc spokój nie piszemy nic ok, kochany chłopaku wiem żeś prawiczkiem i zalewa cię już to wszystko dogłębnie razem z moźdźkiem ale cóż takie życie a lat masz tyle co masz i nikt nigdy Cię nie chciał pomyśl!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie zagaduję do nikogo - jak na razie dzieje sie odwrotnie. Wystarczy użyć trochę tego co siię dostało od stwórcy do myślenia. Kto tu pisze bez celu ? Anno - znasz mnie? Nikt mnie nie chciał ? Masz ciekawe podejście do poważnego tematu jakim jest bycie we dwoje. Jeśli patrzysz na to przez pryzmat "czy ktoś mnie zechce" - to gratuluję. Nie jestem kobietą, która szuka w taki sposób. Może Ty. Gdybyś przeczytała co napisałem - że nie jestem desperatem - to nie pisałabyś bzdur tutaj. Bo nie wiem po co to robisz. Pisz merytorycznie albo nie pisz tu wcale skoro niczego konstruktywnego nie wnosisz. Ja nie lubię ludzi niekonstruktywnych gadających -byle gadać (bo się nudzą lub czują się samotni), z czego nic nie wynika ;)Widzisz - jesteś dobrym przykładem osoby jakiej nie chcę przy sobie - więc może zagadka rozwikłana. Jesteś zapewne sama bo nikt Cię nie chciał jak to określiłaś. Ale to nie moja wina. Jeśli ktoś zechce to się odezwie, napisze o ile szuka. Nie zechce - nie napisze. Proste. Ja szukam - stąd to ogłoszenie. Bo wiem, że jest wiele kobiet normalnych, które potrafią rozmawiać o MERITUM a nie organizować jakieś dziecinne bojkoty co mnie akurat nie martwi wcale bo to świadczy o Tobie.
Kwestia dojrzałości - jak już wcześniej napisałem nie mylić z wiekiem.
Pozdrawiam.
No i "powaga" niektórych osób wychodzi na jaw. Czyste intencje ,zamiary ;) Ona69 już usunęła konto. Kobietom przystoi wstyd. Facetom także pod warunkiem, ze mają coś czego kobiety nie posiadają.
@sadyl
Rozumiem, że Ty posiadasz apteczkę - widocznie tego potrzebujesz i nie dajesz rady inaczej funkcjonować.
Mnie wystarczą plastry ;)
Choć nonstop użyczam ich innym osobom - bardziej potrzebującym ;)
@mikronezja
Podaj swój kontakt - o ile szukasz. A jeśli nie szukasz - nie pisz , bo po co ?;)
Tinker bell - jeśli jesteś wolna - nie uzalezniona od dzieci, męża, alimentów...też podaj - jeśli szukasz faceta.
Nie po to dałem anons by zbiegło się stado brzuchatych mężów.
Nie szukam kochanki a normalnej uczciwej, wolnej kobiety. Nie na siłe. A napewno nie sadyla i jego zazdrości. ;) Nie jestem gejem ;)
Nikt nie dał się sprowokować i musisz pisać sam ze sobą?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprowokować ?
Ty się dałeś - skoro jesteś facetem w związku - to nie pisz pod takim anonsem. Ile masz lat ?
Szukasz Kobiety ?
Ja szukam.
Mądrej. Normalnej a nie osób zazdrosnych i gnuśnych.
A dając tu "anons" od razu mam przekkrój;)
Nieważne.
Szukam kobiety, ludzia a przypętują się zmęczone , gnuśne osoby nie radzące sobie z własnym życiem.
I to jeszcze mężczyzni, faceci.
Jezu. Szukam kobiety w sukience. A nie faceta w spodniach bez jaj.
Bez jaj.;)
aha.
Mój adres to djb7@o2.pl
Proszę by nie pisały do mnie kobiety, które nie potrafią czytać. Szukam kobiety do zwiążku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przykro mi jestem szczęśliwie zajęta:)

Mój wpis miał tylko na celu zwrócenie uwagi na brak kontaktu do Ciebie.
Gdybym była zainteresowana takim ogłoszeniem, wolałabym zwrócić się bezpośrednio do Ciebie a nie przez forum.

Ale widzę, że już wyżej kontakt podałeś, więc powodzenia:)

Może się znajdzie taka której szukasz i spełni wszystkie Twoje oczekiwania!:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podałem , by zaspokoić babską ciekawość. Co gorsza - również u "męskiej " części odwiedzających. Nie lubię zniewieściałych facetów. Współczuję ich małżonkom:). Adres tymczasowy - stworzony na potrzeby tego ogłoszenia. Dla zainteresowanych.
Niech Ci nie będzie przykro - skoro jesteś szczęśliwa - to ja się cieszę:) Lubię szczęśliwych ludzi :)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tam pamiętam jegomościa, który sam sobie odpisywał, kilkoma postami na jeden czyiś wpis, raz był kobietą a raz facetem... ten sam schemat pisania - do każdego się przyczepić i zmieszać z błotem próbując pokazać swoja wyższość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie pokażesz swojej wyższości w taki sposób a jedynie głupotę. Dlatego nie mieszam. Osobiście wyznaję zasadę, że dla mnie liczy się opinia osób ,które są dla mnie ważne w życiu osobistym i tylko ich. Sam nie lubię oceniać ludzi bo Bóg nie dał mi takiego prawa. Natomiast zwracam uwagę komuś kto zachowuje się niepoważnie gdy dotyczy to mnie. Wtedy wyjaśniam owej osobie jak ja widzę jej zachowanie w stosunku do mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry