Widok
@ Majka
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
Pisze pan tu dużo i nic odpisują ludzie ponieważ tak to funkcjonuje proszę iść do agencji matrymonialne tam tak nie będzie. natomiast w postach założonych przez Pana zawsze są jakieś złośliwości dlaczego inni też zakładają posty i jest ok, jest Pan blokowany a zawsze wraca jak bumerang choroba jakaś?