Widok
@ Majka
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
A Ty szukasz? ;) Jeśli nie to nie sądzę by sensowne było Twe marnowanie czasu na pisanie tu. No chyba że szukasz i masz wymagania.
"no cóż.... najgorzej, jak ktoś ma wymagania nie wiadomo, jakie a sam nie ma nic do zaoferowanie w zamian."
Pozwolisz że sam określę kogo szukam ? czy masz jakieś obiekcje?
@sadyl
Nie mam dzieci ani rodziny - więc mam czas na forum - choć piszę tyle ile trzeba, na temat, merytorycznie. Tak samo postępuję w życiu. Facet który dużo gada a nic nie robi nie jest chyba wymarzonym partnerem dla kobiety. Kobiecie ujdzie plotkarstwo. Bo one tak mają. A faceci ?
Jeśli jesteś szczęśliwy w związku i dbasz o swoją kobietę - to Ci się chwali.
Ale skoro masz czas na forum zamiast zająć się własnym życiem....
Pozdrowienia;)
;) Wątek żyje własnym życiem:) No proszę;) Iluż doradców ;) Wróżbitów;) Dziękuję;) Proszę o pozwolenie szukania wg. własnych kryteriów. Czy zabronione jest ?;) Nie narzekam na niedobór chętnych (raczej na nadmiar). Ale - prawda - z racji, że nie szukam nikogo kto miałby się przy mnie męczyć i vice versa - jasno określam kryteria. Gdybym chciał po prostu "mieć" - kupiłbym psa.
Pozdrawiam inteligentnych;)
Pozdrawiam inteligentnych;)
szukaj, szukaj. życzę powodzenia ale nie wróżę sukcesu
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"
zbyt wybredny jesteś i zbyt zakochany w sobie (sam***bka w lustrze może o tym świadczyć)
twój problem polega na tym, że sam nie wiesz czego szukasz, albo jesteś uzależniony od zamieszczania anonsów, zmieniasz tylko nicki, ale nie jesteś na tyle inteligentny by nieco bardziej zmienić swoje "ogłoszenie"