Widok

Wołyń

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Wołyń.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wołyń

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bardzo czekamy na ten film!
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 6

Każda władza uległa Moskwie wpędza naród polski w nędzę i upodlenie. Cała historia o tym świadczy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pocieszyłeś mnie tym stwierdzeniem, bo nie zauważyłem nagłego wycofania się obecnej władzy z romansu z banderowską UPAiną. Wystarczy czekać aby ostrzeżenie się spełniło..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najważniejszy film to Wołyń

To najważniejszy film w Polsce roku 2016. Zapewne tłumy Polaków pójdą do kin zobaczyć ten film.

I temat ten to ostrzeżenie dla rządzących. Każda władza która ulega banderowskiej władzy na Ukrainie przegrywa wybory - patrzcie przykład prezydenta Komorowskiego i PO.
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 42

Wołyń

Cud istny, że ten film powstał, bowiem jest tzw. "niepoprawny politycznie", ani cinkciarze, ani ministranci nie chcieli go wesprzeć materialnie, powstał dzięki subsydiom społecznym, nie wiem, jak artystycznie, ale jest wartością ideową, wzmocni opcję polityczną, że banderowska Ukraina nie ma szans, ani historycznych, ani realnych, na bazie współczesnych postaw ideowych Ukraińców, być naszym przyjacielem i sojusznikiem, jest jedynie polityczną koniunkturą dla NATO i Sorosa, a Polska gra w tym "szwindlu" rolę przedmiotową, niestety...
popieram tę opinię 99 nie zgadzam się z tą opinią 29

Wołyń

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 70 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry