Widok

Wózek Jedo Fyn 4ds

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam w imieniu mojej koleżanki wystawiam ogłoszenie może ktoś poszukuje taki wózeczek.

http://tablica.pl/oferta/wozek-jedo-fyn-4ds-jak-nowy-torba-i-folia-gratis-IDY6sR.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopka:)
niestety drogo
Mam taki wózek i jestem z niego zadowolona, nie dziwię się że Pani wystawia go za taką cenę bo nowy kosztuje prawie jeszcze raz tyle. Kupowałam nowy więc wiem, z tym że ja kupiłam razem z nosidełkiem.
image
ja też uważam że drogo na allegro można nowy za 1300 - 1400 kupić
Może na allegro jest taniej niż w sklepie stacjonarnym ale z jakością towaru jest różnie, posiadam doświadczenie, na szczęście nie moje.
Osobiście nie kupiłabym używanego wózka ;)
image
Nie ujmując oczywiście tym ludziom, którzy kupują używane, ja wiedziałam że zostawię wózek dla drugiego dziecka więc chciałam mieć nowy. Teraz z doświadczenia wiem, że używany wcale nie jest gorszy jak się o niego odpowiednio dba.
image
ale za 1300 - 1400 nowy wózek na allegro kosztuje
ale każdy może mieć swoje zdanie
asienkaj, wiem że nowy i właśnie o taki mi się rozchodzi, moja koleżanka chciała zaoszczędzić i kupiła kiedyś wózek z allegro, nowy za nie małe pieniądze, przyszedł nie w tym kolorze, hamulec nie działał, folia popękana, itp. a kontakt ze sprzedawcą (miał dobre noty) bardzo utrudniony, mąż koleżanki pofatygował się 300km aby dorwać sprzedawcę bo przez allegro nie było szans. Udało mu się oddać wózek i zwrócono mu pieniądze ale ile nerwów mieli to nikomu nie życzę.
image
no to przykro że zdarzył sie taki problem , ja narazie ominęłam wszystkie problemy z allegro , wszystko co kupowałam było w super stanie i dobre jakościowo , teraz zamówiłam łózko zobaczymy jakie przyjdzie
no to masz szczęście, oni nie mieli

ale podrzucamy Marcie wątek ;)
image
też pomyślałam o tym że podrzucamy :) ale to chyba dobrze
polecam ten wozeczek:-)moja corcia w gondoli jezdzila 8,5 miesiaca w nim,spacerowka tez jest wygodna:-)
Wystawiłam w imieniu koleżanki:) nie no każdy ma swoje zdanie to się zgadza.Ale dla nie których rodziców to 100zł jest dużo żeby np zaoszczędzić na kupnie jakiejś rzeczy:). Ja tez wole obejrzeć a potem kupić, bo sprzedający kombinują na tym allegro jak mogą.
do góry