Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Teresa - ocena nowy temat Niesamowite doświadczenie Co osobiście to osobiście Super Trafnie Polecam
~Teresa
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Majster - ocena Druga wizyta moja. Uchroniła mnie od złej współpracy. Nie straciłem dzięki...
~Majster
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 marca 2025

Ola - ocena Znam kilka wróżek Pani Eliza zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, co do...
~Ola
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 stycznia 2025

Kamila - ocena Mnie zatkalo z wrazenia ,Jak Pani Ewa na podstawie zdjecia tylko i daty...
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 marca 2025

Maria - ocena W końcu ktoś polecił prawdziwego wróżbitę! A nie jakąś naciągaczkę...bo...
~Maria
-

dodano: 2 marca 2025

Przemyslawa - ocena Kolejny raz bardzo trafna ocena osób i sytuacji. Dużo ciekawych informacji i...
~Przemyslawa
-

dodano: 27 lutego 2025

Paula - ocena Pani Kasia to ciepła, dobra osoba ! Pomogła mi podnieść ! Oczyszczenie...
~Paula
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 24 lutego 2025

Mateusz - ocena Dziękuję Sprawdzilo się
~Mateusz
-

dodano: 21 lutego 2025

Anna - ocena Mądrość, doświadczenie,czytanie z dłoni i aury. Jestem pod wrażeniem i 100...
~Anna
-

dodano: 15 lutego 2025

Elwira - ocena Sprawdzalność 100 procent, jak zawsze. A do tego przemiła osoba!
~Elwira
-

dodano: 15 lutego 2025

Kri Kri - ocena Obiektywizm, rzetelność. Ciepła osoba. To była kolejna wizyta i kolejny raz...
~Kri Kri
-

dodano: 2 lutego 2025

loki-loki81 - ocena Profesjonalnie, ze wsparciem. Dobry człowiek. Cierpliwość, wiedza,...
~loki-loki81
-

dodano: 1 lutego 2025

Karolina - ocena Cudowna osoba, cierpliwa, ciepła, empatyczna, wnikliwa i z pewnością chcąca...
~Karolina
-

dodano: 26 stycznia 2025

Basia - ocena Serdecznie polecam wizytę u Pani Emilii. Warto zobaczyć co nas czeka w nowym...
~Basia
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 23 stycznia 2025

DS - ocena Dziękuję za odpowiedź na moje pytania oraz ciepłe słowa w chwilach. Dała mi...
~DS
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 stycznia 2025

Wojciech - ocena Chciałbym wystawić najwyższą ocenę za pomoc i wsparcie, jakie otrzymałem od...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 30 listopada 2024

Asia - ocena Korzystam z usług Livii od dawna. Uwielbiam ją! :) To cudowna kobieta z...
~Asia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 21 listopada 2024

Jagoda - ocena Najlepszy. Świetna ocena sytuacji. Dużo fajnych rad. Praktyczna mega...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 15 października 2024

Ritha - ocena Polecam, ta Pani ma dar. Jest profesionalną i empatyczną osobą. Chodzę do...
~Ritha
-

dodano: 10 października 2024

Pomarancz - ocena Niesamowicie cudowna kobieta piękna dusza o ogromnym darze. Mialam okazję...
~Pomarancz
-

dodano: 8 października 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
959

745

wątków

do góry