Widok

Wróżka

dziewczyny znacie jakieś wróżki? okolice rumia - reda- gdynia...tylko sprawdzone :) pytam poważnie :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Także się dziwię jak można łazić do jakieś wróżki. Ktoś ma za dużo pieniędzy albo za dużo czasu na bzdury.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra, dobra... dla mnie bzdurą jest łażenie na mecz i oglądanie go w tv.
I nie spierajmy się o to, czy chodzące tam są zdrowe, czy nie.
Osobiście do wróżki wybierałam się zawsze, gdy miałam jakiś duży problem. Na życiowym rozdrożu poszukiwałam szybkiego rozwiązania, czy pewności, że podjęta przeze mnie decyzja będzie tą prawidłową.
W efekcie też się uzależniłam.
Dopiero po przeczytaniu artykułu, do którego wyżej linka wkleiłam zaprzestałam na poważnie chodzenia do wszelakich jasnowidzów, wróżek i innych szamanów.
Teraz, z perspektywy czasu wiem, że wszystko, co zostało mi powiedziane było umiejętnie ode mnie wcześniej wyciągnięte podczas niewinnej rozmowy, a i przyszłość była na tyle lakonicznie opowiadana, że wszystko można było podciągnąć, dlatego odnosiłam wrażenie, że się sprawdza. Wierzę, że Te, które do wróżki chodzą nie idą tam dla zabawy, a pewnie z problemem, na który oczekują rozwiązania. Rozumiem to, dlatego nie krytykuję.
Z mojej strony chciałabym tylko Wam powiedzieć, że cała przyszłość leży w Waszych rękach. I powtarzajcie sobie jak mantrę- szczęście sprzyja ryzykantom, pozytywnie nastawieni przyciągają szczęście.
To się sprawdza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kazdy robi ze swoim zyciem to co mu sie podoba,wiec co to kogo obchodzi co kto robi.
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
... bo są tacy, którym los innych nie jest obojętny?
kurcze słuchajcie po co ta dyskusja! ja chciałabym pójść tak z ciekawości, co one tam mówią, jak wygląda taka wizyta...ot tak sobie, dla picu! zobaczyć co mi powie... co nie znaczy, że mam zamiar się kierować tym co powie...ludzie - to czysta ciekawość!( tak, tak, wiem, wiem - ciekawość to pierwszy stopień do piekła). zawsze mnie ciekawiła taka wizyta więc nie widzę powodu, dla którego nei mogłabym pójść :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pooglądaj sobie czasem te wróżki na tvn meteo i zobacz jakie bzdury tam opowiadają, zaspokoisz ciekawość i zaoszczędzisz kasę
jaka afera ....... bo ktos sie zapytał o wrozkę ja uwazam ,ze powinny się tu wypowiadac osoby ,ktore byly u tzw wrozki a nie ktore nie były i cos tam lamentuja o kosciele .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Prosze o namiar do wróżki Wiesi
Tak osoby, które chodzą do wróżek maja coś z głową. Normalny, zadowolony człowiek tam nie idzie,bo nie ma po co.
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
I dają idiotce jeszcze zarabiać. Zobaczcie "Ezo TV" - to dopiero bzdury. Siedzi baba w studiu, klepie bzdety i jeszcze jej za to płacą.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy widziałaś ten odcinek jak wróżka mówi : " to bardzo proste, proszę otworzyć trzecie oko" :))). Jeszcze jedno nowoczesne kobiety nie chodzą do wróżek tylko do doradców życiowych :). Z racji przyjaźni z jedną osobą w temacie wróżek jestem na bieżąco;)
image
Trzecie oko? Kakao? :)

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i powrócił "słynny" ponury którego tak niektórym kobietkom w wątkach brakowało :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodzę 2 razy w roku do WRÓŻKI KAROLINY- przyjmuje w Gdyni na ul. Śląskiej!
image
Nudzi ci się? :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha dobre, mi tez sie wydaje, ze to z nudow.Ludzie nie maja na co kasy wydawac?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mało kto wie, że chrześcijanie długo wierzyli w istnienie wielu wcieleń i w wróżbiarstwo .Dopiero w VI wieku cesarz Justynian usunął z Biblii fragmenty, które o tym mówiły, a na soborze konstantynopolitańskim drugim zakazano wiary i praktyk . Od tego momentu, ten, kto mimo wszystko myślał, że żyjemy więcej niż raz, stawał się heretykiem.
bardzo proszę o kontakt do pani Wiesi ........też mam
problemy i chciałam się wybrać do sprawdzonej wróżki..Asia dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Asia podaj może gg albo maila wysle Ci telefon do Pani Wiesi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

że też Wam nie szkoda pieniędzy na te bzdury...

Poza tym wróżenie to otwieranie drzwi złemu. Napytacie sobie biedy w życiu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry