Widok
* Trojmiasto.pl»
* Forum»
* Wróżka Weronika
Wątek dotyczy obiektu/firmy: Wróżka Weronika
~Pawlik
2010-03-29 08:56
193.26.131.*
Niedowiarek.....
Jestem mile zaskoczony po spotaniu,zastanawiam sie skąd ma wiedze i wglad we mnie,przeszłość i tym podobne,widać zdecydowanie,że robi to z powołania i chęci pomocy ...mógłbym wiele pisać,raczej powiem ,korzystniej spotkać tą ciepłą wróżke i przeżyć to co ja na własnej skórze.Pozdrawiam
kim jesteś????????? robotem komputerowym??? Niedowiarek czy Olga zdecyduj się bo IP..kompa taki sam
* Forum»
* Wróżka Weronika
~Pawlik
193.26.131.*
Niedowiarek.....
Jestem mile zaskoczony po spotaniu,zastanawiam sie skąd ma wiedze i wglad we mnie,przeszłość i tym podobne,widać zdecydowanie,że robi to z powołania i chęci pomocy ...mógłbym wiele pisać,raczej powiem ,korzystniej spotkać tą ciepłą wróżke i przeżyć to co ja na własnej skórze.Pozdrawiam
kim jesteś????????? robotem komputerowym??? Niedowiarek czy Olga zdecyduj się bo IP..kompa taki sam
Wątek dotyczy obiektu/firmy: Wróżka Łucja
~Beta
2009-11-30 06:28
193.26.131.*
SPRAWDZA SIĘ:):)
To co usłyszałam faktycznie miało ,i ma miejsce w moim życiu,zrozumiałam dzięki Łucji gdzie tkwi problem...
odpowiedz odpowiedz
zgłoś do moderacji
popieram tę opinię 0 / nie zgadzam się z tą opinią 0
~????
2010-03-30 09:16
82.197.57.*
Re: SPRAWDZA SIĘ:):)
Wątek dotyczy obiektu/firmy:
~Olga
2010-03-26 09:09
193.26.131.*
Wróżka z powołania...
Słyszałam dużo dobrego na temat Weroniki z Gdańska,faktycznie zna doskonale dziedzinę,którą zajmuje się.Znajduje zawsze dobre wyjście z sytuacji.Podoba mi się pozytywne spojrzenie tej Pani na każdą niedogodność,oraz pomoc i sęsowne podpowiedzi jakich udziela.Warto,polecam...
Uwaga ten sam IP kompa tylko zmiana imienia
odpowiedz odpowiedz
zgłoś do moderacji
~????
2010-03-30 09:18
82.197.57.*
~Pawlik
193.26.131.*
Niedowiarek.....
Uwaga ten sam IP kompa tylko zmiana imienia na Niedowiarek
KIEPSKA REKLAMA
odpowiedz odpowiedz
zgłoś do moderacji
~????
2010-03-30 09:21
82.197.57.*
~Kasia
2010-03-29 08:22
193.26.131.*
KatarzynaJ
Wspaniała wróżka,to o czym mówi ma sęs i trafia do człowieka.Świetnie "rozmawia z kartami",a to co przekazuje na temat życia jest prawdziwe ,sprawdza się.polecam każdemu,kto szuka pomocy i jest gotowy na prawde:):)
KOLEJNA ŚCIEMNIARA Z TEGO SAMEGO .IP. TYLKO TERAZ NAZYWA SIĘ KATARZYNAJ
A i tu jeszcze odpowiedz pani wróżki tylko inny nick ECLIPSE ale ten sam Ip kompa
~Eclipse
2010-03-29 13:22
193.26.131.*
Casanova
Witam...:)
Najśmieszniejsza wypowiedz na forum;)A może tak Miła Pani,zamiast słuchać sugestii Wróżek i liczyć,że to One zaplanują Pani przyszłość,sama stworzy wizję swojego jutra i zajmie się jej realizacją???Czy to może zbyt trudne???biorąc pod uwagę,że przez tyle lat przyzwyczaiła się Pani do tego rodzaju wizyt???Myślę,że na tym etapie potrzebna jest Pani pomoc i sugestia fachowca innej profesji.Pozdrawiam'Wróżka;)"
I JUŻ WIEMY KIM JEST ?????. TO MONIA SZUKAJĄCA WRÓŻKI:) PONIŻEJ POSTA MONI Z Z TEMATU SZUKAM DOBREJ WRÓŻKI:
odpowiedz odpowiedz
zgłoś do moderacji
~Monia
2009-04-17 14:25
82.197.57.*
Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?
Byłam w sopocie jakieś 8 miesięcy temu i wielka D. mi wyszło wybieram się teraz do jakiegoś wróżbity z gdyni u którego była moja mama.Jak się coś sprawdzi to napiszę.
O CO CHODZI MONI?
odpowiedz odpowiedz
zgłoś do moderacji
~Monia
2009-04-17 14:25
82.197.57.*
Re: Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?
Byłam w sopocie jakieś 8 miesięcy temu i wielka D. mi wyszło wybieram się teraz do jakiegoś wróżbity z gdyni u którego była moja mama.Jak się coś sprawdzi to napiszę.
O CO CHODZI MONI?
Wpisując w Google szczątkowe IP(które widać na forum) 82.197.57.* znajdziemy wiele wypowiedzi jako np. dawid111 itd. Nie można snuć oskarżeń na podstawie niepełnego IP. Dlatego Monia czy też ???? nie zabieraj głosu. Podobne "smarowidła" napisałaś na forach innych wróżek. Wg. Ciebie to jedna i ta sama osoba w 20 postaciach....
P.S. Zgłębiłem to forum z czysto naukowego powodu, w celu sprawdzenia czy pozorna anonimowość w sieci pozwala na bezpodstawne pomówienia oraz możliwość wykorzystania tych pomówień na forach internetowych, w ewentualnym powództwie cywilnym. Wychodzi że tak.
P.S. Zgłębiłem to forum z czysto naukowego powodu, w celu sprawdzenia czy pozorna anonimowość w sieci pozwala na bezpodstawne pomówienia oraz możliwość wykorzystania tych pomówień na forach internetowych, w ewentualnym powództwie cywilnym. Wychodzi że tak.
Tylko dziwni ludzie smarują takie dziwne teksty wszystkim wróżkom na forum. Nawet tym, które już nie działają ;)Nie masz co robić? Zajmij się sportem albo domem... Nie jestem powiązany z żadną wróżką, jestem tu z czystej ciekawości, żeby zobaczyć jak dziwne zachowania kreują ludzie. Jesteś do "wielkiej D:" jak lubisz używać takiego sformułowania:)