Widok

Wrzeszcz - "Parking Rowerowy"

CoTo jest.??
To jest 2x Większe od nowego dworca..;O
KtoTo całe zapełni.???
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale to nie Rotterdam. Tam sobie za własne pieniądze mogą różne rzeczy stawiać jak mają ochotę - tutaj rowerowemu faszyzmowi mówimy nie.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 14

I kolejny, co puacze "tu nie ma żadnego ALE" - po czym hejtuje ludzi z Bartoszyc. I taka to wasza tolerancja.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widocznie jest taka potrzeba

Wrzeszczem sporo osób jeździ rowerami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Skoro tak - to rowerowy parking powinien być płatny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez kozery powiem pincet.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja pier......

Nawet nie wiesz ile Świata zwiedziłem a wrzut i wyskok z Bartoszycami..;

a jeśli chodzi o Posta, to chciałem zaakcentować, że nie ma opcji, w tej chwili TEGO wypełnić, a jest to jedynie Miejska pokazówa dla Cyklistów...
Nie to miejsce...;]P
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Miasto absurdu

...teraz jeszcze tramwaj tam dociągnijcie. Będzie szczyt zidiocenia.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skandal!

Powinni tam zrobić dodatkowe 2 miejsca parkingowe dla samochodów!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dla niepełnosprawnych? Dlaczego nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ile dlugu ma Rotterdam?

Bo Gdańsk prawie 2 miliardy?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prrrrr

O u puszkarza nastąpił incydent kałowy. Możecie sobie kwiczeć, dla nas Rowerzystów to muzyka dla uszu. Wasz czas w miastach dobiega końca i nic nie poradzisz :) a faszyzm to uprawiacie WY dodatkowo zabijacie setki ludzi dziennie waszymi puchami i generujecie strat na miliony. Nikt nie będzie za wami płakał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 20

a dworzec dalej niedokonczony, drzwi ciagle sie psuja, wyswietlacze nie działaja
w Głownym trwaja naprawy nawet w tunelu
o Oliwie nie wspomnę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz to samo napisać Normalnie.??
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie /szczyt Marzeń/ jakby Tristarowy Rozkład na przystankach chociaż działał zgodnie z GPSami Busowymi...
Nie kumam tego /nawet jako informatyk;]P/ że co innego pokazują Wyświetlacze Tristar, co innego pokazują Wyświetlacze ZTM/ZKM a co zupełnie innego jest w Realu..;[
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio jego o to pytasz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak na przedstawiciela mniejszości, która chce prowadzić wojnę z całą resztą społeczeństwa, to przejawiasz straszny optymizm. Podpowiem ci - faszyzująca mniejszość jeszcze nigdy nie wygrała z większością. Gdyby nie kilku kolaborantów z ratusza - to was by w ogóle nie było. Ale zawartość ratusza się zmienia, a pewne rzeczy są nie do utrzymania. I wasze faszystowskie fanaberie też nie. Żeby skończyć z waszym faszyzmem, wystarczy poczekać. I dlatego ja spokojnie czekam, a społeczeństwo - prędzej czy później - wystawi wam rachunek.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zabawne

A najlepsze, że do tego parkingu rowerowego nie prowadzi ani jedna ścieżka rowerowa :)
Hitem jest też to, że kosztował więcej niż dworzec obok, który jeszcze trzeba było rozebrać :)
No i prześliczny w jaka infrastrukturę jest uzbrojony dworzec, a parking.
To co najmniej jak z tymi owcami :D
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

widziałem trochę świata i co z tego wynika? chłop się chwali że był w Rotterdamie i porównuje

kulturę rowerową Holandii do Polski. Dorzuć jeszcze kulturę rowerową z Danii. Wtedy zobaczymy więcej świata
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry