Widok
Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja
Opinie do artykułu: Wrzucił do sieci nagie zdjęcia byłej dziewczyny, zapukała do niego policja.
Zmontował z nagich zdjęć swojej byłej dziewczyny film i bez jej zgody umieścił go na kilku portalach społecznościowych i dostępnych dla wszystkich stronach internetowych. Kobieta zgłosiła się na policję, a ta zatrzymała 24-latka.
Do komisariatu w Oliwie przyszła 19-letnia kobieta, która zgłosiła, że w internecie znajdują się filmy zmontowane z jej nagich zdjęć. Stwierdziła, że sama nie umieszczała ich w internecie i nikomu na to nie pozwoliła. Jako możliwego sprawcę wskazała ...
Zmontował z nagich zdjęć swojej byłej dziewczyny film i bez jej zgody umieścił go na kilku portalach społecznościowych i dostępnych dla wszystkich stronach internetowych. Kobieta zgłosiła się na policję, a ta zatrzymała 24-latka.
Do komisariatu w Oliwie przyszła 19-letnia kobieta, która zgłosiła, że w internecie znajdują się filmy zmontowane z jej nagich zdjęć. Stwierdziła, że sama nie umieszczała ich w internecie i nikomu na to nie pozwoliła. Jako możliwego sprawcę wskazała ...
Chyba każdy czytając temat, ma ochotę zobaczyć te foty,
a tak między tym a tym, co za nimfa z tej laski, skoro się jemu rozbierała do zdjęć, bo przecie te zdjęcia nie powstały przez pstryknięcie palcem i bez jej udziału. Co drugi ma to w głowie, jak poznają się, to pierwsze co przychodzi do głowy to nagie zdjęcia przed w trakcie, albo po.
Ja może być tyle opinii "ZA" do tego posta, cytuję "gdzie link do zdjęć?" ??!!!! Chyba sami idioci to zaznaczyli. Przecież to jest trauma dla tej dziewczyny. Kto by chciał się przekonać na własnej skórze jak to jest?!!! NIKT!!! Współczuje. Teraz faceci są nie obliczalni i mściwi! Zero godności podczas rozstania...
Wstydźcie się chłopaki!
Wstydźcie się chłopaki!
to chyba nie powinno Ciebie interesować
a jeśli nawet to byłyby zdjęcia Marikki69 to co Ci do tego?
jakieś niezdrowe podejście macie chłopaki
co Was interesuje jak dziewczyna wygląda?
Ona nie życzyła sobie by rozpowszechniał Jej zdjęcia i tyle w temacie, facet okazał się skończonym d*pkiem i Wy również w tym kierunku zmierzacie
jakieś niezdrowe podejście macie chłopaki
co Was interesuje jak dziewczyna wygląda?
Ona nie życzyła sobie by rozpowszechniał Jej zdjęcia i tyle w temacie, facet okazał się skończonym d*pkiem i Wy również w tym kierunku zmierzacie
ale chcesz o tym porozmawiać? w sumie dobrze trafiłeś, bo jestem po rozwodzie ;P
- nie zniszczyłam faceta po rozwodzie
- duma? jaka, kurde, duma skoro wszyscy dookoła radzili bym wniosła o rozwód z Jego winy (możesz wierzyć bądź nie: miałam naprawdę mocne argumenty za tym), ale wolałam nie rozdrapywać ran w sądzie
- dzieci nie służyły do walki, co więcej - Pan Tatuś miał w zadniej swej części i kontakty z dziećmi i współfinansowanie w postaci alimentów
nie należy wszystkich wkładać do jednego wora - jeśli trafiłeś na kobietę, która zrobiła Tobie pod górkę to nie znaczy to od razu, że wszystkie takie jesteśmy
wracając do komentarza: uważasz, że facet postąpił fair umieszczając nagie zdjęcia byłej w necie? jeśli "tak" to najprawdopodobniej i Ty jesteś do tego zdolny, a to oznacza, że również możesz być d*pkiem (ok, daleko posunięta interpretacja, ale chcę Ci uświadomić jak to działa - jeśli jesteś inteligentny to zrozumiesz)
Wy, mężczyźni, czulibyście się wyróżnieni (uogólnienie), gdyby jakaś laska wsadziła Wasze gołe zdjęcia, a kobiety (przeważnie) czują się zażenowane - naprawdę to tak trudno zrozumieć?
- duma? jaka, kurde, duma skoro wszyscy dookoła radzili bym wniosła o rozwód z Jego winy (możesz wierzyć bądź nie: miałam naprawdę mocne argumenty za tym), ale wolałam nie rozdrapywać ran w sądzie
- dzieci nie służyły do walki, co więcej - Pan Tatuś miał w zadniej swej części i kontakty z dziećmi i współfinansowanie w postaci alimentów
nie należy wszystkich wkładać do jednego wora - jeśli trafiłeś na kobietę, która zrobiła Tobie pod górkę to nie znaczy to od razu, że wszystkie takie jesteśmy
wracając do komentarza: uważasz, że facet postąpił fair umieszczając nagie zdjęcia byłej w necie? jeśli "tak" to najprawdopodobniej i Ty jesteś do tego zdolny, a to oznacza, że również możesz być d*pkiem (ok, daleko posunięta interpretacja, ale chcę Ci uświadomić jak to działa - jeśli jesteś inteligentny to zrozumiesz)
Wy, mężczyźni, czulibyście się wyróżnieni (uogólnienie), gdyby jakaś laska wsadziła Wasze gołe zdjęcia, a kobiety (przeważnie) czują się zażenowane - naprawdę to tak trudno zrozumieć?
To jest jej sprawa, czy chce się sfotografować nago, czy nie.
Może chciała po prostu udokumentować, jak pięknie wygląda, bo miała taką chęć. Może to były zdjęcia artystyczne. Dlaczego nie? Facet przegiął i tyle - okazał się po prostu niedojrzały i mściwy. Bez zgody drugiej osoby nie wrzuca się jej zdjęć do sieci, a co dopiero nagich zdjęć.
Ona głupia i on też oboje siebie warci
Jestem z moją żoną już 12 lat i jakoś nigdy nie mieliśmy swoich zdjęć nago i nawet na to byśmy nie pozwolili żeby druga osoba coś takiego miała... jeżeli chce zobaczyć moją ukochaną nago to mam na codzień w domu i w głowie a nie na jakiś głupich zdjęciach lub filmach...
W sieci jest pełno nagich zdjec róznych idiotek ,takich jak ona też i afery nikt z tego nierobi.
Co innego znane gwiazdy aktorki itp dla nich to strata finansowa bo za publikacje dostały by kupę szmalu,a za fotki tej głupiej gesi nikt by niezaplacicł złotówki.Gdyby miała rozum to by nie zgodziła sie na takie fotki,ale chłopak pewnie w nią sporo zainwestował i dlatego ze złosci te foty zrobił.Nikt tych fotek szukac niebedzie bo jest dla wszystkich obca osobą.
A jak jest zgrabna to sie niema czego wstydzic znane modelki umiesczaja swoje zdjecia nago za kase a nie które za darmo nogo chwalac sie uroda.Tylko w Polsce pokazanie uda ,czy cycków to cos nadzwyczajnego zagranice wszyscy sie tooples opalaja ,a i czesto nago na plaży.
A jak jest zgrabna to sie niema czego wstydzic znane modelki umiesczaja swoje zdjecia nago za kase a nie które za darmo nogo chwalac sie uroda.Tylko w Polsce pokazanie uda ,czy cycków to cos nadzwyczajnego zagranice wszyscy sie tooples opalaja ,a i czesto nago na plaży.
jakbym był kobietą
to czytając te umoralniające bzdury, żałowałbym, że nie jestem homoseksualna. Sami się łaszą na linki i robią z niej winną. Robienie nagich zdjęc i filmów jest kwestią otwartości, dialogu i zaufania.
Zaryzykuję hipotezę, że to styl zwolennikow podkołdernikowej misjonarskiej z pytaniem ,,dobrze Ci było?" lub kobiet, ktorych euforia z najlepszego seksu jest porównywalna do zwycięstwa z zatwardzeniem.
Zaryzykuję hipotezę, że to styl zwolennikow podkołdernikowej misjonarskiej z pytaniem ,,dobrze Ci było?" lub kobiet, ktorych euforia z najlepszego seksu jest porównywalna do zwycięstwa z zatwardzeniem.
Dzisiaj są już specjaliści od usuwania takich informacji, jeśli wyciekły. Ja mogę w tym pomóc i podpowiedzieć, gdzie się udać. Pomogli mi eksperci z Non Detected https://nondetected.com/ i jestem im bardzo wdzięczny za pomoc. Proszę więc o zajrzenie i przeczytanie również tego tekstu. Mam nadzieję, że było to dla Ciebie naprawdę przydatne