Widok
Wspaniała forma relaksu w magicznym miejscu
Z usług oferowanych przez gabinet skorzystałam już niejednokrotnie . Na początku nie byłam przekonana i podeszłam do tego z dużym dystansem, nie wierzyłam że dzięki masażom moje ciało stanie się smuklejsze, jędrne i co najważniejsze pomoże mi w walce z cellulitem- nie ukrywam że na tym zależało mi najbardziej .Zdecydowałam się na 3 fazowy masaż wysmuklająco- antycellulitowy +bańka chińska. Na efekty nie musiałam długo czekać , już po pierwszych zabiegach zauważyłam że moje ciało stało się bardziej jędrne , napięte , a po kolejnych widoczne zmniejszenie cellulitu. Teraz jestem stałą klientką z usług korzystam trzy, dwa razy w tygodniu. Dzięki atrakcyjnej ofercie kupując karnet, który obejmuje 10 zabiegów otrzymałam rabat w wysokości 20 % .
Wspaniała obsługa, niezapomniany klimat tworzą razem magiczne miejsce gdzie można się wyciszyć, zrelaksować i zapomnieć na chwilę o codziennych problemach .
Gorąco POLECAM!!!!!!
Pozdrowienia dla P. Sylwii
Wspaniała obsługa, niezapomniany klimat tworzą razem magiczne miejsce gdzie można się wyciszyć, zrelaksować i zapomnieć na chwilę o codziennych problemach .
Gorąco POLECAM!!!!!!
Pozdrowienia dla P. Sylwii
Moja ocena
Zdrowa Sylwetka
kategoria: Salony masażu
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0