Widok
Wspaniałe miejsce dla maluszka
Zdecydowanie polecam ten żłobek. Mój synej chodzi do niego od września i nawet nie wyobrażam sobie innej opcji, typu opiekunka. Zajęcia są urozmaicone, co jakiś czas teatrzyk, wizyta ciekawego gościa - mnóstwo atrakcji. Uporządkowany plan dnia, podział na naukę, zabawę, spanie. Grupy są odpowiednio dostosowane wiekowo. Na korytarzu zawsze miłe zapachy szykowanego obiadku. Jestem pod wrażeniem, jakie postępy moje dziecko robi niemal każdego dnia. No i oczywiście przemiłe Panie! Przy odbiorze dziecka szczegółowo opowiadają co maluszek robił cały dzień i jak sie zachowywał. Parę razy zdarzyło mi się przyjść po synka z zaskoczenia i wejść na salę w trakcie dnia - byłam bardzo mile zaskoczona! Panie śpiewały i bawiły się z dziećmi, na sali panował porządek i wszystkie dzieci były zadowolone. Panie mają wspaniałe podejście do dzieci i są prfesjonalistkami. Jedyny minus całej tej sielanki, to niestety choroby. Filipek niestety łatwo łapie wszelkie infekcje. Ale inaczej było by zbyt pięknie - bo jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona z opieki, jaką świadczy ta placówka.
Moja ocena
Gdański Zespół Żłobków - Żłobek nr 8,
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6