Widok

Wspinaczka

<strong>Wspinaczka</strong><br />Witam, mam 26 lat i znikome pojęcie o wspinaczce więc chcę to zmienić i zacząć stawiać pierwsze kroki na ściance szukam kogoś o podobnych chęciach zainteresowaniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

problem z podanym adresem kontaktowym

Hej :)
Byłabym chętna na wspólne wypady na ściankę. Chciałam napisać maila na wskazany adres, ale on nie działa. Jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o alternatywny adres mailowy, żebym mogła skontaktować się z Tobą w sprawie szczegółów.

wspinanie

malutkaja1@wp.pl

Problem z mailem.

Dokładnie taki sam problem z adresem mail. Chętnie się przyłączę, mam 0 doświadczenia :)
Mój adres mail: the_methusa@wp.pl
Hej, też mam 0 poziom, byłabym chętna, mój e-mail: kapsika@op.pl

Czwartek ok.17.00 elewator

Witam szukam kogoś kto ma ochotę poświęcić w czwartki około 4h na wspinanie. Płeć nieistotna. Mój mail to: nieludzka@wp.pl
Witam ;) Ja również chętnie wybrałabym się na ściankę ;) Proszę o kontakt : qmartaq@op.pl

hej! Ja tez byłabym chętna jeżeli propozycja jest nadal aktualna:)) moj email: iksik86@wp.pl
Jestem Chetny ice.raf@vp.pl
Ja również bym się pisał, posiadam nawet jakieś sprzęty do wspinaczki :) moj mail: marenzo@poczta.fm
ja też chętnie bym spróbowała
176 cm, 65 kg, lubię sport i wyzwania
ściance przyglądam się od jakiegoś czasu w Alfie :)
może jest jakaś grupa do której można dołączyć na zajęcia?
wiola613@wp.pl
jeslito aktualne dajcie znac
gg25413158

Inne tematy z forum Sport

Pickleball szybka gra, refleks i rywalizacja jak (3 odpowiedzi)

Pickleball to sport, który łączy elementy tenisa, badmintona i ping-ponga, wymagając szybkich...

Akcesoria do jogi (4 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (3 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

do góry