Widok

Wspólne spacerki,pogaduchy,dzieciaczki

Są tu jakieś młode Mamy z Żukowa i okolic co by się można było zgadać na spacerek,plac zabaw itp.? Fajnie byłoby się poznać,a i dzieciaki miały by się z kim bawić. Mój dzieciaczek ma 3 latka.Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikogo nie ma?
Hej ja jestem z okolic Żukowa a dokladnie z Niestepowa mam dwojke dzieci Sandra ktora ma 4 lata i rocznego Krystianka i zawsze jesten chetna na spacerki czy plac zabaw :)
Ja jestem z Żukowa, dużo tutaj miejsc gdzie dzieciaczki mogą się bawić :)
Pozostało nam się tylko umówić! :)
Dużo ? Madzik,błagam dopiero sie tu przeprowadziłam i jestem załamana. Nie ma nawet gdzie chodzic na spacery, albo smród samochodów z Gdyńskiej lub Gdanskiej- inaczej z wózkiem nie ma szansy dojść do sklepów albo "gołe" osiedla bez jakich kolwiek ławeczek. Brakuje tu przede wszystkim jakiegoś parczku gdzie by można było wjechać wózkiem i posiedzieć (bo ten na Parkowej to raczej do quadów przystosowany,a nie dla wózków... deptaku i obwodnicy, masakra
No dla Mnie dużo bo mieszkam blisko dwóch dość fajnych placów zabaw, do tego jakieś 400 500 m mam nad jeziorko gdzie oczywiście nie można się kąpać ale jest dużo ławeczek,plac ogromny gdzie można z dzieckiem porzucać piłkę,zrobić piknik itp... Także myślę że trzeba się dobrze rozejrzeć. Brakuje tylko ludzi z którymi można wyjść :) Pozdrawiam
No to Madzik pozostaje nam sie tylko umowic na jakis spacerek po Zukowie nad jeziorko na przyklad :) tylko pogode trzeba sobie zamowic :)
W takim razie czekamy na pogodę :). Tylko będziemy musiały dokładnie się zgadać kto gdzie bo Ty mieszkasz w niestępowie a nie bardzo wiem jak tam dojechać, Mąż Mi autko do pracy zabiera. :) Mam nadzieje że uda Nam się spotkać.
Spoko jakis autobus jezdzi tu do Niestepowa i w druga strone :) Jakos sie zgadamy :)
Witam :) tez jestem z zukowa i szukam kolezanek do wspolnej zabawy z dziecmi mam rocznego synka ktory powoli zaczyna brykac :) odezwij sie na maila jak masz ochote moze uda sie nam gdzies wyskoczyc ;)
do góry