Widok

Wspólne treningi na szosie

Rowery Temat dostępny też na forum:
witam,
Czy są może jakieś chętne osoby, które chciałby wspólnie potrenować na szosie w tygodniu około 17-18(godzina do dogadania) dystans około 60-100km. Srednia ok 30km/h. Start z Pustek Cisowskich w kierunku Koleczkowa. Trasy do ustalenia. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś ok 17:30 ruszam na trasę:
https://goo.gl/maps/7778c
Prędkość średnia raczej 28-29, ale we dwóch ponad 30 damy radę :)
Odcinek 1,5 km Rabarnia-Kowalewo droga piaskowo-leśna (też jadę na oponach 23, więc takie same męczarnie i nie liczy się do średniej). Od biedy możemy z Kamienia pojechać asfaltem prosto do Kielna, ale ja jadę specjalnie tę drogę przez Kamień przetestować.
Możemy się spotkać w Osowej 17:30, albo Miszewie chwilę przed 18.
Wracając odbijasz za Kielnem na Koleczkowo, albo w Chwaszczynie.
Zajrzę tu o 17:00. Jak będzie odzew, to spróbujemy się dogadać. Można też pisać na rychoc małpa poczta.onet.pl
Wróciłem. 30.2
Rysiek .....daj spokój!!! Tu się ludzie umawiają...ale na molo zaspa -sopot molo....ale i tak nic z tego nie wynika!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, ale wchodziłem przez kilka dni na forum i nikt nie odpisał, więc pomyślałem, że nie ma chętnych. Gdyby ktoś reflektował w tygodniu na wspólny trening ( z wyjątkiem środy) i oczywiście pod warunkiem suchej aury to proszę o kontakt mój mail; pawelec585@gmail.com pozdrawiam.
a dziewczyny też mogą jechać?
Jak najbardziej podaj tylko jakiegos maila lub gg ? Pozdrawiam :)))
kasia.slota@vip.onet.pl
Jakby ktoś chciał to podaje i maila do siebie. Im więcej tym lepiej ;)

magnum140@interia.pl
Na trasach widać sporo kolarzy szczególnie w weekendy. Fajnie byłoby utworzyć grupkę kolarzy, która codziennie np o 18 startowalaby z pustek lub innego miejsca i robiłaby wspólnie jakąś trasę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko ze to sie raczej na pisaniu jak zwykle skonczy? hehe bo zawsze komus cos niepasi czy pogoda nieodpowiednia...a najlepiej to siedziec 24 przed kompem i pisac w nieskonczonosc.....
M. masz rację !!!! się umawiają przez 4 tygodnie i się umówić nie mogą :PP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiście ciężko, każdy kiedy indziej ma czas, gdzie indziej mieszka. Trudno się zgrać. Dlatego ja tylko informuję. Wiem, że tak z dnia na dzień raczej nie znajdę towarzyszy, ale jutro będzie ciepło, a deszcz dopiero wieczorem.
Czwartek, godzina 16 parking koło Biedronki w Osowej (tej koło Castoramy), trasa ok 50 km. Prędkość srednia 28-30, chyba, że ktoś pociągnie.
Polecam grupę C3C na fb: https://www.facebook.com/groups/C3City/

Regularne ustawki szosowe:

-rondo Chwaszczyno-ustawka Nexus: każda sobota i niedziela o 9:00

- rondo Castorama (Osowa): każda sobota i niedziela o 11:00.

- straszyn we wtorki i czwartki o 17.00
Dzięki za info.
Tylko tam tempo grubo ponad 30 km/h :)
Witam czy w 2015r rozpiska nadal aktualna? Szukam chętnych na wieczorowe lub weekendowe jeżdżenie na szosie

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Wariat w zielonym Mercedesie (137 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

Cis Park (9 odpowiedzi)

Nazwa inwestycji wynika z jej lokalizacji w dzielnicy Pustki Cisowskie. To miejsce położone na...

do góry