Widok

Wspólny trening

Witam serdecznie wszystkich rowerzystów.Planujemy wspólny trening
w niedziele Start 8.30 przy Witawie w Gdyni Trasa ok 100km tempo średnie ok 30km/h może ktoś się przyłaczy jest nas już kilka osób Zapraszam Daniel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Relacja z dzisiejszego wypadu.
Zastanawiałem się dziś rano czy w ogóle jechać; słabe samopoczucie katar, podwyższona temperatura ciała, mimo wszystko wybrałem jednak rower (jak ma się zjara to nawet katar nie jest przeszkodą)
Na starcie pojawiło się 4 kolarzy. Niestety już praktycznie na samym początku jeden kolega nie dotrzymywał nam koła, aż w końcu gdzieś się zagubił.Jechaliśmy we trójkę.Tempo normalne jednak dla mnie okazało się za mocne i za Miszewem podziękowałem kolegom. Koledzy pojechali wedle planu na żukowo a ja skręciłem na przodkowo.Jechałem sam chyba już z gorączką.Przejechałem 70 km ze średnią jazdy 29,48.Pozdrawiam kolegów i do zobaczenia może za tydzień.
albo maraton w Kościerzynie
Ja bede
Niestety, większość kolegów, z którymi ostatnio jeździliśmy nie przyjedzie:(. Powodem są choroby, inne zajęcia lub za mocne tempo na ostatnim treningu.
traska jak najbardziej wporzo ;) z resztą jaka by nie była to będzie git hehe
wudżej - o której i gdzie moglibyśmy sie umówić ? ja dojeżdżam z wrzeszcza więc daj znać co i jak a podjadę rano.
Proponuje traskę tym razem troszkę inną żeby nie było nudno mianowicie:
Koleczkowo, Kielno, Chwaszczyno, Żukowo, Kartuzy, Przodkowo, Czeczewo, Warzno, Kielno, Koleczkowo i powrót.
Zapraszam
Tradycyjnie Witawa 8.15 Skrzyzowanie Wiczlino 8.30
travisb napisał(a):

> Jedzie ktoś z Gdańska ?

pdp tez sie wybiore w ta niedziele, startuje z przymorza...
W najbliższą niedzielę spotkanie, tradycyjnie, na skrzyżowaniu/ewentualnie Witawa ?
Jakieś zmiany w trasie ?
Jedzie ktoś z Gdańska ?
Witam.Z Witomina wyszło 71 km średnia 32km/h.Jechało się super,tempo mocne i nie było czasu na zwiedzanie.Pozdrawiam Wojtka pokazał
wszystkim jak się jeździ praktycznie od startu do mety to on dyktował tempo a my tylko pilnowaliśmy by nie zgubić koła.Łatwo nie było.Pozdrawiam 2 kolegów,którzy odpadli.Wojtek chylę czoła...

los chyba nie chce żebym się stawił na spotkanie - tydzień temu nie mogłem a dziś już nawet wyszedłem na rower ale do Witawy nie dojechałem - korba nawaliła i musiałem wracać, zanim usunąłem problem to wy już pewnie w domu byliście :P
Oczywiście "zawodowiec" dla nas- początkujących amatorów:) Spotykamy się z kolegami z Gdyni w Wiczlinie na skrzyżowaniu o 8.30. Wszystko się tak szybko działo, że nie włączyłem stopera, ale jechaliśmy na pewno szybciej niż tydzień temu. Trasa Sopot Kamienny Potok- Wiczlino- Koleczkowo- Kielno- Szemud- prawie Wejherowo- potem okropny podjazd i z powrotem do Koleczkowa i dalej tą samą trasą do domu. Dwóch kolegów z różnych powodów nie utrzymało koła. Dojechali cało i chyba się nie obrazili:)))
Zawodowiec? Może coś więcej na ten temat ;)
Jakie dane z trasy? Średnia, max, czas ...
W Sopocie się gdzieś spotykacie i dojeżdzacie pod Witawe?
Dzisiaj przejechaliśmy ( przynajmniej Ci, którzy jechali z Sopotu ) 80km.
Na starcie zjawiło się 6 kolarzy w tym jeden zawodowiec ;))). Siedzieliśmy mu na kole , walcząc o to, żeby nie odpaść, co też ma swoje uroki... Już cieszymy się na następną niedzielę i liczymy na powiększenie peletonu!
Zapraszam jutro wszystkich chętnych na trening szosowy
start Witawa 8.15 lub 8.30 na Wiczlinie
trasa pewnie ok 80 km.
pada jak nie wiem co :P
co tam deszcz, jesteśmy twardzi :D
ano niedziela też oczywiście
Jutro ma padać ;) Wstępnie już tydzień temu umówiliśmy się w niedzielę na 8.30 na skrzyżowaniu Wiczlińskiej z Chwarzeńską. Zapraszamy!
jedzie ktoś jutro na przejażdżkę(szosa)? trasa myślę ok 100km, tempo pewnie coś ok 30, spotkanie na Witominie powiedzmy w godzinach 9-10 - do ustalenia, gg2820859
99,65 km ( z Sopotu), czas 3.14.0. Pierwsze 30- 40 km dość spokojnie, a potem trzeba było popracować nad średnią ;).
do góry