Widok
Współpraca na medal!
Z Panem Mateuszem moja współpraca zaczęła się od bezpłatnych prelekcji w PPNT w Gdyni, gdzie miałem okazje poznać go jako eksperta w sprawach praw autorskich. Miesiąc później pojawił się w mojej firmie problem natury prawnej który opierał się o prawa autorskie do pewnej marki na arenie międzynarodowej. Znajdując w sieci numer Pana Mateusza, skontaktowałem się z nim oraz przedstawiłem szczegółowo sprawę. Poświęcił sporo czasu na rozmowy telefoniczne, oraz na osobiste spotkanie w celu zobrazowania sprawy. Następnie wciągu kilku dni przygotował niezbędną dokumentacje wyposażoną w najróżniejsze komentarze "co, jak i dlaczego" w sposób prosty i przejrzysty aby trafiały do osoby nie do końca obytej w niuansach prawnych. Następnie krok po kroku prowadził mnie przez dalszy proces. Wykonaną pracę oceniam na 6+! Następnie zleciłem przygotowanie najróżniejszych dokumentacji, oraz przeprowadziłem liczne konsultacje dotyczące innych zagwozdek prawnych. Pan Mateusz przed realizacją jakiegokolwiek zlecenia, wszystkie dokładnie omawia telefonicznie lub osobiście. W jego firmie nie ma miejsca na fuszerkę. Do każdego problemu podchodzi w sposób indywidualny. Osobiście polecam!
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6