Widok

Wstyd i brud! Kto za to odpowiada?!

To nie jest brud z kilku dni widać, że tam jest tak "zawsze" dokoła tysiące mieszkańców i wszystkim to odpowiada?! Gdynia Chylonia, przy torach, WSTYD!!!!!
P. S. Zdjęcia nie oddają w pełni bałaganu.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzialem jak mis koala przyniósł swoje brudy z lidla, rąbnal 0,7 na raz i powiedzial ze mu sie tu dobrze zyje.

pani premier przyjedzie i dokończy, więcej do rydwanu nie weszło

Często widzę tam młoda kobietę która tam sprząta

Rozmawiałem z nią parę razy i teren który należy do niej za tym murem sprząta z drogiej strony miejscowi menele maja zrobione sobie ławki z desek i notorycznie spijają tam alkohol i oddają mocz oraz kał ... Też jest tam sprzątane przez tą oraz inna Pania . Reszta nie należy do nich więc może Ty posprzątasz skoro spacer z pieskiem Tobie tam nie na rękę blondynko z czarno białym psem oddającym mocz na klatce

Polacy to brudasy! Nazwanie ich ludźmi to nadużycie.

Odpowiada za to suweren.

Najwiecej wnosi twoj zbedny komentarz

Siedzisz za kompem i marudzisz. Wez idź sie przejdz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polacy a kto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

metoda

Wstawić pilnie kontener, zebrać wszystko i wywieść na składowisko z opłatą na konto tych śmieci. Postawić tablicę, że każdy złapany w kamerze będzie spłacał mandatami te śmieci na wskazane tu konto. U mnie jest punkt widokowy, przychodzi sporo ludzi i muszę po nich sprzątać od lat, prywatnie na swoje konto moich śmieci. Nie mogę patrzeć cały rok na stosy jak tu na fotach. Sprzątnąłem nie raz, postawiłem tablicę, że teren jest przeze mnie monitorowany kamerą na moim budynku. Teraz śmieci na dzikim terenie obok jest niewiele, przejdę czasem na spacerek, zabiorę butelkę, folię, itd. i mam spokój ale tez wizualnie natura czysta. Jak przyjadą właściciele to mi dziękują a mnie cieszy czystość. Po co tyle gadania i pisania jak jest pilne coś to róbmy sami a nie czekajmy jak menele na narobią na ganek i będziemy ciągle chodzić i to oglądać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okolice każdych ogródków działkowych

be like:

kiepskie wykonanie czego?

służby mają za każdym chodzić i patrzeć czy nie śmieci?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będzie coraz gorzej

Rosną koszty utylizacji śmieci, nie można sprzedać makulatury tylko z niechęcią skupy przyjmują. Więc cóż... Część brudasów właśnie ma w d... nasze otoczenie bo koło siebie tego nie wysypują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia to jednak dzicz. I taką też opinię na wszędzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaki kraj....jacy ludzie... Takie widoki...

A niby naród wybrany...wzór dla świata
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto za to odpowiada? Dumni Polacy, nikt inny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kochasz życie w śmietniku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry