Widok

Wszyscy jesteśmy imigrantami | debata i finisaż wystawy Eli Kinowskiej

Opinie do imprezy: Wszyscy jesteśmy imigrantami | debata i finisaż wystawy Eli Kinowskiej, 27 listopada 2025 godz. 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta przenośnia mnie obraża

nie byłem, nie jestem i nie będę imigrantem. Turystą wakacyjnym jak najbardziej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli takie hasło Cię obraża, to wiele o Tobie mówi. Ciekawe kim byli Twoi dziadkowie lub pradziadkowie, bo wbrew temu, w co wierzą fanatyczni patryjoci (celowo z błędem), Polska była krajem, w którym historycznie mieszało się wiele kultur. No ale można się też po prostu obrazić na jedno słowo zamiast trochę zgłębić temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale co mnie obchodzi jak bylo. Ja jestem tutejszy, nie jestem zadnym imigrantem

Znaj swoich przodków

a jeśli okaże się jak w mojej " patriotycznej katolickiej polskiej" rodzinie że są w niej, osoba prawosławna, wyznania świadków Jehowy, żydowskiego, rozwódki i zięć brata świetnie wykształcony hindus. Nie obrażaj się, poznaj historię, świat i bądź bardziej otwarty na dobro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja imigrantem? Powalilo?

Lewactwo! Wszedzie lewactwo! Ludzie nie miejacy instynktu samozachowawczego. Tacy jak oni sa niebezpieczni dla normalnego spoleczenstwa!

Inne tematy z forum Rozrywka

Warsztaty Czekoladowe i Cukiernicze (5 odpowiedzi)

Profesjonalne Warsztaty Czekoladowe i Cukiernicze w Twoim Mieście! Dołącz do Gangu...

Variete | Scena MONK (3 odpowiedzi)

10 października ukaże się Sieć Indry - nowy album Variete. Zespół, jak w procesie alchemicznym,...

Laboratorium Pieśni "Pełnia" (6 odpowiedzi)

Dołącz do wyjątkowego wydarzenia "Pełnia" z Laboratorium Pieśni, które odbędzie się 21 września...

do góry