Widok

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady raz na miesiąc i to od nowego roku w cenie 49zl za osobę... A tak na poważnie to mam nadzieję, że zdopinguje to wszystkich mieszkańców do zameldowania się w Bojanie i pogonienie tej władzy w przyszlych wyborach. A najlepiej do oddzielenia się od Szemudu bo to jakaś pomylka jest...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ceny z kosmosu a plastiki wywożone już rzadziej niż raz w miesiącu u mnie na 5 osobową rodzinę już jest full a następny wywóz w połowie stycznia, śmiechu warte
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety sama prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może być Szemuda, kij w to. Nie zmienia to faktu, że Bojano podlegające pod Szemud to tak jakby Gdynia podlegała pod Rumię a Gdańsk pod Pruszcz Gd... Meldujecie się tu moi drodzy i idźcie na najbliższe wybory samorządowe. Inaczej wasza kasa będzie pompowana w wiochy typu Szemud albo Kielno a wy będziecie jeszcze 20 lat dojeżdżać polnymi drogami do domów (no chyba że sami sie zrzucicie na jumby...)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak już to Szemuda a nie Szemudu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

do góry