Widok

Wszyscy wiedzą

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Wszyscy wiedzą.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyzwoity, ale momentami zbyt monotonny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

w filmie tym gra zawsze piękna, zawsze młoda Penelope Cruz

dlatego trzeba go koniecznie zobaczyć...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Super, ciekawy, trzymający w napięciu, pokazujący problemy i tajemnice rodzinne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

znakomity

bardzo realistyczny, wspaniałe barwy hiszpańskiej prowincji, porządna gra i to nie tylko utytułowanych aktorów - istny diament na tle obecnego nędznego repertuaru kin !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nudny.

Ta banalna historia zmieściłaby się w godzinnym seansie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

troche czasu szkoda było...

wlasnie wróciłem z seansu w zaku...lubie filmy sprowadzane prze Gutek film,ale na ten naprawde czasu szkoda...skrocony do 60 min bylby z pewnoscia lepszy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poszłam na film dla głównych aktorów , nie żałuję , grają świetnie . Kultura , obyczajowość , przyroda . Film trzymał w napięciu nawet chwilowe dłużyzny nie przeszkadzały .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękny, mądry film. Cudownie pokazana hiszpańska prowincja i zwykła, przeciętna rodzina, która jak wiele innych skrywa jakieś tajemnice.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fantastyczny film, ciekawa historia, nieoczywiste zakończenie, rewelacyjni aktorzy Penelope i Javier jak zawsze najlepsi. Poszłam na ten film zachęcona ich obecnością w obsadzie. Pięknie pokazana hiszpańska prowincja. Bardzo mi się podobał, chętnie obejrzałabym jeszcze raz, ale jeśli ktoś woli nędzne hollywodzkie produkcje z oczywistym zakończeniem i dennymi tekstami wyjdzie z kina niezadowolony.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry.

Film, mimo że dość długi, ma wciągającą fabułę, jest doskonale zagrany i pięknie nakręcony.
Film ten polecam kinomanom poszukującym w kinie czegoś więcej niż typowego łubu dubu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry film

Bardzo dobra gra aktorów, a w szczególności Penelopy i Javiera. Film bardzo dobry, tajemniczy, trzymający w napięciu. Chociaż - akcja mogłaby być trochę bardziej wartka, są przydługie momenty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spodziewałam się cudów, a to tylko kawał porządnego kina w istocie familijnego. Na trzy z plusem.

Polecam

Ciekawa historia. Mimo 2h ciągłe zainteresowanie. Dobra gra, super miejsce. Polecam, fajnie spędzony czas.
do góry