Widok

Wszystkie, byle nie ta !!!!

Przestrzegam wszystkich rodziców przed tą szkołą! Nauczyciele nietolerancyjni, swoją pracę, jak to nazwali uczniowie ,,robią na odwal się''. Złe podejście do dzieci, szczególnie gimnazjalistów. Szkoła, jako budynek nie jest zadbana. Przy samym wejściu syn przytrzasnął sobie porządnie palec tak, że w ciągu czterech dni zszedł mu paznokieć. Poziom nauczania niski. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to jest ono największym minusem. Wśrod dzieci znane jest ,,kocenie'' tych, którzy wstepują do pierwszej klasy gimnazjum. Tam jednak często przeobraża się to w bijatyki (córka się wyrywała chłopakom, a oni uderzyli ją w twarz pięścią). Dlatego oboje moich dzieci, po roku córka i po dwóch latach syn, zmieniaja szkołę, jak najdalej od tej. Zapewniam państwa, że ten czas, był największym okresem męczarni dla mnie, nie mówiąc o moich dzieciach. Mam nadzieję, że weźmiecie to, Drodzy Rodzice, pod uwagę.
Moja ocena
poziom nauczania: 2

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
taki sam komentarz jest dodany przy kilku innych szkołach ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
żałosne. Pierwsze słyszę o czymś takim. W szkole jak Pani to nazwała ,,kocenie'' jest oficjalną uroczystością szkolną, po której uczniowie piszą jedynie po rękach słowa w stylu ,,kot'' itd. Jest to w formie humorystycznej. Przemocy w szkole ejst mało, żeby nie powiedziec wcale bo to by było kłamstwo. Szkoła ma system kamer który obejmuje CAŁY budynek, więc jest wyjątkowo bezpieczna. Wyssała Pani historyjkę z palca. Jestem absolwentem tej szkoły, bardzo proszę o nie czytanie opini ludzi zawistnych, którzy najwidoczniej posłali do szkoły dzieci które nie potrafią zdac z klasy do klasy.

Serdecznie pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry