Widok

Wszystko stoi - dzień jak co dzień

Kampinoska zapchana już od początku. Starogardzka stoi do traktu. Nie da sie funkcjonować normalnie w tym mieście. Całe południe Gdańska wiecznie w korkach
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rowerzyści nie jeżdżą cały rok? Niebywale w naszym klimacie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trzeba się wyprowadzać do centrum
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem ostatnio w Wawie tam są po 3-4 pasy w każdą stronę i nikt nie myśli o likwidowaniu pod ścieżki rowerowe.
Co do opinii powyżej- rowerzyści jeżdżą cały rok, a poza tym jak się zlikwiduje jezdnie pod ścieżkę rowerowa to nawet jak nie jeżdżą rowerzyści to droga jest zlikwidowana
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kupiliście sobie domy i mieszkania wiedząc jak wyglądają drogi dojazdowe do miasta a teraz co dzień dziwicie się że korki, gdy do tegoż miasta wszyscy naraz się wybieracie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

A co to zmieni? W mieście tez są korki, jadąc autobusem również w nich stoisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trzeba zacząć protestować, przecież te wszystkie obiecanki o nowych drogach to zwykłe mydlenie oczu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zauważ, że całe miasto jest zakorkowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja byłem w Dusseldorfie i tam wszędzie mają pasy ruchu dla rowerów. A nawet jak jadą środkiem lewego pasa(bo skręca w lewo) to nikt nie ma z tym problemu. I co w związku z tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tramwaj coś Ci mówi?skm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawijam kiece i lecę

żeby mieszkać w kawalerce z 2 dzieci i żoną ??? wole moje 4 pokoje 2 łazienki i 2 prywatne miejsca parkingowe ,dziękuje wole w korku postać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry