Widok

Wszystko zależy od instruktora

Co prawda kurs teoretycznie minął bardzo szybko i przyjemnie, ale do instruktora mam spore pretensje. Słyszałem że instruktorzy są tam dobrzy, lecz niestety trafiłem na Pana W.. Ów Pan nie ma pojęciu o jakimkolwiek dydaktycznym podejściu, nie wspominając o niekulturalnych komentarzach. Trafiło się nawet, że w trakcie jazdy robiłem za osobistą taksówkę instruktora, podwożąc jego żonę, nie wspominając o wizytach w obiektach obsługi mieszkańców... Dwu-godzinne jazdy zawsze były przerywane przerwą na papieroska i/lub kawkę. Gdybym miał więcej czasu zmieniłbym instruktora, przyznaję że wytrzymałem z tym Panem do końca, w odróżnieniu od innych osób. Kurs zdałem za drugim razem, jednak musiałem zainwestować w zakup kolejnych 20h jazd z normalnym instruktorem. Ocenę wystawiłbym o wiele wyższą dla szkoły, lecz tak jak w temacie wszystko zależy od instruktora. Gdyby nie Pan W. szkoła ocena byłaby znacznie wyższa. Pozdrawiam
Moja ocena
obsługa: -

poziom nauczania: 2

wyposażenie: 4

czas trwania kursu: -

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

"OCENIAJ INNYCH JAK SAM CHCIAŁBYŚ BYĆ OCENIANY" Witam,chciałem się rozpisać,ale krótko Panie Piotrze jak wykształcony człowiek może popełnić tyle błędów w ocenie.Rozmawiałem z Pana instr. moim skromnym zdaniem obraził Pan wszystkich instruktorów nauki jazdy w kraju którzy cięzko pracują.Gratuluję zdania egzaminu za drugim razem jest to duży sukces. Uważam jako osoba szkoląca setki ludzi,że jest to w 100% zasługa pierwszego instr również.Wszelkie uwagi do pracy Pana instr.powinien Pan zgłosić jak zawsze o to proszę,Pan tego nie zrobił,dlatego nie pochwalając nigdy szkolenia z "ewentualnymi" uwagami nie pozwolił Pan "interweniować". Bez urazy życzę szerokiej drogi.Pozdrawim właściciel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry