Widok

Wybór nowego zarządcy.

Dzień Dobry. Moja wspólnota wstępnie rozgląda się za nowym zarządca. Dostaliśmy ofertę od: spektrum, admista marcinkowski, DOM Rafał Zaleski. Co polecacie. A może coś innego niz wyżej wymieniani ? Kogo unikać ,?

Dziękuję za odzew. Budynek w Srodmiesciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko nie Admista, stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam żadnego z wymienionych zarządców.
- Spektrum - niekomunikatywni, wszystko opieszale załatwiane
- DOM Załęskiego - choć jest z nimi kontakt, to facet nie załatwia spraw profesjonalnie, narzuca własną retorykę
- admista - podobnie jak wyżej

Dodam jeszcze od siebie by omijać szerokim łukiem polzen, pon, bohdan Borowski, Attyka, Nasza Wspólnota, WABO - to jest dramat - nawet Gdańskie Nieruchomości przy nich wypadają lepiej....

Wydaje się być konkretnym zarządcą K&K , jednak decyzja wiadomo należy do zarządu wspólnoty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja polecam Adminis z ul. Radnej na Dolnym Mieście.

unikaj firmy polzen poczytaj o nich

Admista odpada

Zgadzam się,ordynarne baby tam pracują,firma mała,nieprofesjonalna,zero kompetencji,odradzam Admiste Marcinkowski kategorycznie!!!!!!

Inne tematy z forum Śródmieście

Jaskółcza (3 odpowiedzi)

Jaskółcza to projekt realizowany w ramach komercyjnej części partnerstwa publiczno-prywatnego...

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry