Widok

Wybory samorządowe 2018

Witam Za dwa miesiące odbędą się wybory samorządowe . Czy znacie jakiś chętnych do startu w wyborach ? Trzeba w końcu wymienić ( co będzie ciężko ) naszych przedstawicieli . Niestety za mało ludzi zamieszkujących Bojano jest tu zameldowanych aby ich rodziny przegłosować
Proszę o merytoryczne wypowiedzi
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na nowych się wylewa fala? A na obecnych nie? Dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

ponoc Wlady Grejnow bedzie startowal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie nie dziwi, ze te same osoby startują Na nowych kandydatów fala hejtu jest wylewana. a starzy wyjadacze znaleźli łatwy sposób na życie i maja krytykę w wielkim poważaniu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje anonimie ale ja na takie stanowisko się nie nadaje . Są ludzie którzy maja czas i chęci aby wystartować . Tylko tak jak to było 4 lata temu szybko się zniechęcają po internetowej nagonce na nich .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No G . Może sam wystartujesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale skąd wiesz, że ci sami będą brać udział w wyborach jako kandydaci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla tego się pytam ? Czy znacie jakiś ludzi chętnych do kandydowania a nie cały czas Ci sami .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na kogo chcesz wymienić? Wskaż mi na chwilę obecną choć jednego kandydata. Nawet nie masz pewności o kandydowaniu obecnych osób. Skąd masz informację o tak licznych rodzinach kandydatów.

Nie siejmy fermentu i niesprawdzonych informacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

do góry